Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

6 bijzondere uitspraken van Temptations Sonny uit aflevering 6

"Als ik een 3D-printer heb, zal ik Jaydi echt printen."

Sonny

Er staat weer een gloednieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Hoewel we smulden van de verloving van Sorelis en Gulcin, hebben we ook weer met volle teugen genoten van de uitspraken van Sonny. Enne, wij hebben onze favoriete opmerkingen weer voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Sonny's wijsheden

  1. “Het zijn piranha’s, ze duiken op je.” Leuke bijnaam voor de singles, Sonny.
  2. “Bro, als ik dronken ben zeg ik ook van alles”, daar zijn we inmiddels al achter gekomen.
  3. "Als ik een 3D-printer heb, zal ik Jaydi echt printen." Is de geprinte versie dan voor Ricky of voor jou, Sonny?
  4. “Ik heb van Jaydi als rups een vlinder gemaakt. En als ze moet vliegen, omdat ik haar niet meer gelukkig maak, dan moet ze vliegen.” Zal Jaydi dan toch in de armen van Ricky vliegen?
  5. “Ik denk niet dat wij altijd een gelijkwaardige relatie hebben, maar dat hoeft van mij ook niet. Ik vind dat een man meer input moet kunnen geven, want ik ben bang dat als ik een gelijkwaardige relatie zou krijgen ik niet meer mijn eigen koers vaar.” Vaart Jaydi dan nu haar eigen koers (naar Ricky)?
  6. “Je bent zo bezig met andere mensen helpen”, zegt single Roxanne. “Dat is mijn propose”, antwoordt Sonny. Bedoel je nou purpose, Sonny?

Kritiek

Toen Temptation Island: Love or Leave van start ging, maakte Sonny de tongen bij de kijkers al meteen los met zijn opmerkelijke uitspraken. Zo konden sommige kijkers de uitspraken van de deelnemer niet bepaald waarderen. Zij vonden dat hij zijn vriendin nogal voor schut zette.

Volgens Sonny zit de vork zo niet in de steel. “Ik zal hier eenmalig uitleggen hoe tv maken werkt”, deelde hij onlangs in zijn Instagram Stories. Naar eigen zeggen praat hij veel en probeert hij regelmatig een grapje te maken, en daar borduren producers volgens hem dan ook graag op verder.

“Wanneer wij iets zeggen wat spraakmakend is, worden we hier later weer over gevraagd en moeten wij de vraag herhalen in het antwoord", gaat hij verder. "Helaas kunnen we niet alles uitzenden en worden er misschien 100/200 woorden geknipt/geplakt en uitgezonden. Hierop is jouw mening gebaseerd.” Aha, is dat ook weer duidelijk.

Misschien ook voor jou:
4 wijsheden van Temptations Sonny uit aflevering vier