Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Singles opgelet: dit is waarom januari de beste maand is om te daten

Juist het begin van het jaar is de beste tijd voor je love life.

Daten

Als je de liefde een kans wilt geven in het nieuwe jaar, dan kun je daar het beste meteen werk van maken. Tenminste, als we een onderzoek van Match.com mogen geloven. Daarin staat namelijk dat de kans het grootst is dat jouw prins(es) op het witte paard in januari langskomt.

Goede voornemens

Januari is dus dé maand voor iedereen die een einde wil maken aan die single status. De reden? Het begint allemaal eigenlijk al in december. Vrienden, familie: de feestdagen zijn onlosmakelijk verbonden met gezelligheid. Maar dit houdt ook vaak in dat mensen geconfronteerd worden met het feit dat ze alleen zijn. De een vindt dat fijn, maar de ander had toch graag met zijn of haar geliefde aan het kerstdiner gezeten. Wat zijn dan betere voornemens dan in januari de datingwereld te gaan verkennen?

7 januari

Gegevens van datingsite Match.com suggereren in ieder geval dat mensen aan het begin van het jaar en masse op zoek gaan naar de liefde. Met name op 7 januari schijnen de meeste mensen zich aan te melden op een datingsite. Misschien dat het aantal komende dagen nóg hoger ligt, want door de lockdown al onze hoop op het online daten gevestigd. De ware vinden in de kroeg, sportschool of op een feestje zit er nog eventjes niet in, maar wie weet welke prince(ss) charming deze januari een profiel aanmaakt...

Misschien ook voor jou:
Om déze reden moet je op een eerste date comfy schoenen aantrekken
Lifestyle
  • Dingen voor Vrouwen
  • Pexels