Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Liefdeshoroscoop van 2021: dít kun jij verwachten in de liefde

Dit hebben de sterren te zeggen over jouw liefdesleven.

liefdeshoroscoop

Astrologie: niet iedereen heeft hier iets mee. Toch wordt hier al jaren boeken vol over geschreven. Veel mensen vinden het stiekem enorm interessant om iedere dag te lezen wat hun de rest van de week te wachten staat.

Astrologie

Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze zich echt vastklampen aan datgene wat wordt voorspeld in hun horoscoop en daarnaast een helderziende consulteren voor een lezing. Astrologie heeft over meerdere aspecten uit het leven iets te vertellen, van carrièreadvies tot aan liefdesvoorspellingen. Over dat laatste lees je hier meer. In dit artikel lees je namelijk wat de sterren te zeggen hebben over jouw liefdesleven in het komende jaar!

Liefdeshoroscoop Ram

Als vrijgezelle Ram is de kans groot dat je in de zomer je nieuwe liefde tegen het lijf loopt. Maar let op, want ook Rammen die reeds bezet zijn, kunnen hier gevoelig voor zijn! Planeet Uranus is namelijk gepositioneerd in Stier en dit is geen goed teken voor Rammen in een relatie, want het kan voor vervelende veranderingen op liefdesgebied zorgen. Wees daarom extra voorzichtig en kies altijd voor jezelf.

Liefdeshoroscoop Stier

De eerste maanden van 2021 zijn nog stabiel, maar tegen de lente begint er toch wat te kriebelen. Stieren die in een relatie zitten, voelen namelijk verandering opkomen en ondernemen actie zoals samenwonen of het krijgen van kinderen. In het tweede gedeelte van 2021 moeten Stieren meer tijd voor zichzelf nemen. Het is dan de perfecte tijd om aan jezelf te werken en je te ontwikkelen.

Liefdeshoroscoop Tweelingen

Tweelingen die een relatie hebben, zullen aan het begin van 2021 aanvoelen dat er nieuwe ontwikkelingen moeten komen. Ze gaan dan nadenken over hun toekomstbeeld en wat er moet gebeuren om hun doelen te bereiken. Single Tweelingen raken in 2021 makkelijk afgeleid en daarom moeten zij goed nadenken over hun kortstondige flirts en niet-serieuze relaties. Misschien zit hier toch iets meer achter dan je aanvankelijk dacht?

Liefdeshoroscoop Kreeft

Kreeften moeten nog even geduld hebben voordat hun liefdesgevoelens naar boven komen. Tot aan de zomer gebeurt er namelijk weinig spannends. Maar zodra de zomer aanbreekt, wordt dit het moment voor grote ontwikkelingen in huidige relaties of voor het aangaan van nieuwe relaties! Het zomerseizoen is een periode waarin de Kreeft behoefte heeft aan gezelschap. Binnen relaties wordt seksualiteit en passie erg belangrijk.

Liefdeshoroscoop Leeuw

Voor Leeuwen staat 2021 niet zozeer in het teken van de liefde. Dit komt doordat 2021 een belangrijk jaar is om op je carrière te richten. Pas in het najaar vindt de Leeuw rust en is er dan ook ruimte om zich open te stellen voor nieuwe liefde. Leeuwen met bestaande relaties voelen dan ook de drang om deze te versterken. Carrièretijgers hoeven overigens niet te vrezen voor hun relatie, want Leeuwen staan erom bekend erg trouw te zijn in de liefde.

Liefdeshoroscoop Maagd

Voor de Maagd zijn de eerste maanden van 2021 nogal eenzaam vanwege de positie van de planeten Saturnus en Jupiter. Gelukkig verandert dit al snel wanneer de lente aanbreekt en vanaf dat moment staat de Maagd weer open voor de liefde. Let er echter op dat je je familie en andere dierbaren niet uit het oog verliest!

Liefdeshoroscoop Weegschaal

Maart 2021 is een belangrijke maand voor de Weegschaal, want dan zal er een hoogtepunt worden verwacht op het gebied van liefde. Zit je bijvoorbeeld te denken om te gaan trouwen? Dan wordt het tijd om nu stappen te ondernemen! Maar ook voor single Weegschalen is maart veelbelovend, want dan is de kans groot dat je nieuwe liefde vindt.

Liefdeshoroscoop Schorpioen

Voor Schorpioenen in een relatie is de zomer in 2021 een mooie tijd om zich te concentreren op de liefde. Vrijgezelle Schorpioenen moeten daarentegen nog even geduld hebben, want pas tegen het einde van 2021 zullen zij een interessant persoon ontmoeten. Dit geduld wordt echter beloond, want de kans is groot dat deze interessante persoon de liefde van je leven is.

Liefdeshoroscoop Boogschutter

Boogschutters staan erom bekend vol passie te zitten, al betekent dat in 2021 niet dat er veel passie voor de liefde is. Dit jaar staat voor Boogschutters namelijk in het teken van hun carrière! Om deze reden raken relaties wat meer op de achtergrond. Boogschutters in een relatie kunnen daarom een dipje verwachten. Wees dus gewaarschuwd: steek in 2021 zelf wat extra moeite in je partner.

Liefdeshoroscoop Steenbok

Steenbokken zijn vaak op zichzelf, maar daar komt in 2021 gek genoeg verandering in. Dit jaar worden Steenbokken namelijk juist erg sociaal en vanaf maart stellen ze zich steeds meer open voor nieuwe contacten. Wel duurt het tot aan de zomer voordat een Steenbok zich geheel kan overgeven aan een nieuwe liefde. Wees dus voorbereid op veel zomerse flirts!

Liefdeshoroscoop Waterman

Watermannen wachten tot aan de herfst van 2021 om hun liefdesleven te evalueren. Vooral in oktober en november voelen Watermannen de behoefte om na te denken over wat zij willen. Zij kunnen dan tot verschillende conclusies komen: of men zet een punt achter de relatie, of men gaat er juist volledig voor.

Liefdeshoroscoop Vissen

Voor Vissen is het begin van 2021 erg rustig en stabiel op liefdesgebied. Single Vissen genieten van hun vrijgezellenbestaan, terwijl Vissen in een relatie ook niets te klagen hebben. Vanaf de lente kunnen er wel veranderingen komen, al zijn deze eenvoudig op te lossen door een open communicatiestijl met je partner te hanteren. Single Vissen moeten opletten in de herfst, want de kans is dan groot dat je scharrel uitgroeit tot een serieuze relatie!

Meer weten? Schakel een helderziende in

Wil je meer weten over jouw astrologische voorspellingen voor het komende jaar? Dan zijn er online veel mogelijkheden om daar achter te komen! Schakel bijvoorbeeld een helderziende in die je verder kan helpen om aan je toekomst te werken. Dit geldt overigens niet alleen maar op het gebied van de liefde, maar ook voor vragen op het gebied van overige relaties (familie, vrienden) en carrière kan een paragnost veel inzicht bieden.

Men kijkt dan naar je sterrenbeeld, maar het kan ook zo zijn dat de helderziende jouw persoonlijke attributen of voorwerpen gebruikt voor visioenen en om iets over jouw toekomst te kunnen zeggen. Aha!