Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Niek Marijnissen blikt terug op De Bachelorette: ‘Gaby deed het voor de show’

Hmmm…

Niek

Niek Marijnissen wist tijdens zijn deelname aan De Bachelorette helaas niet het hart van de felbegeerde vrijgezel Gaby Blaaser te veroveren. Hoewel het programma een groot avontuur was, blikt Niek niet alleen met warme gevoelens terug op De Bachelorette.

Contact Gaby

In de videoserie Louise Laat Ze Weer Lachen sprak Niek afgelopen zomer openhartig over zijn deelname aan De Bachelorette. Niet zo gek dat hij voor dit gesprek dan ook is uitgeroepen tot de meest spraakmakende gast van 2020 van de RTL Boulevard Online Awards. Entertainmentdeskundige Aran Bada bracht Niek dan ook een bezoekje om hem de award te overhandigen.

Uiteraard wordt Niek ook even aan de tand gevoeld over hoe hij nu terugkijkt op De Bachelorette, en of hij nog contact heeft gehad met Gaby. “Nee, geen een van de achttien mannen heeft tot op de dag van vandaag contact met haar.”

Programma

“We waren in het programma – dacht ik – allemaal goed met elkaar, maar in Nederland hoor je daarna niks meer van haar.” Niek vervolgt dat hij het jammer vindt dat hij nooit meer wat van Gaby heeft gehoord.

“Ik wil geen oude koeien uit de sloot gaan halen, want het heeft inmiddels wel een plekje gekregen, maar ik denk dat ze het meer voor de show deed dan voor de liefde.”

Prinsesje

Niek hoopte na zijn deelname aan De Bachelorette dan toch in Nederland zijn prinsesje te vinden. Helaas is de zakenman nog steeds single. Aan aandacht heeft Niek in elk geval geen gebrek.

“Ik krijg nog genoeg DM’s binnen op Instagram, maar het is allemaal lastig.” Niek geeft aan dat het door de coronacrisis nu natuurlijk niet mogelijk is om eerst een flesje te poppen bij een gezellig tentje. “Je moet iemand nu gelijk uitnodigen bij je thuis. Ik ga liever eerst buiten de deur afspreken en daarna pas iemand bij mij thuis uitnodigen.”

Misschien ook voor jou:
Oeh: hint De Bachelorettes Kasper op een nieuwe liefde?
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • De Bachelorette
  • YouTube