Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: hint De Bachelorettes Kasper op een nieuwe liefde?

Ooh la la...

Kasper de Bachelorette

Tijdens zijn deelname aan De Bachelorette had de Twentse Kasper Paalman niet veel succes in de liefde. Gelukkig mocht hij opnieuw zijn geluk beproeven tijdens een blind date in de YouTube-serie Crush or Flush. Enne, daar leek hij het wel heel gezellig te hebben met de knappe Amii.

Blind date

In de YouTube-serie op het account van Love Verified mogen verschillende BN'ers een blind date ervaren. Zo ook Kasper, die na zijn deelname aan De Bachelorette de liefde nog niet gevonden had. Hij leerde in het programma de knappe Amii kennen, en tijdens deze date sprongen de vonken nog net niet van het beeldscherm.

Inmiddels is de blind date al een tijd geleden en blikken de twee terug op hun ervaringen. Ook laten Kasper en Amii weten of er nog sprake is geweest van een tweede date. "Amii en ik hebben elkaar nog wel een aantal keer gesproken en vervolgens ook afgesproken", begint Kasper.

Daten in coronatijd

Ook Amii kijkt met een positief gevoel terug op de blind date. "Kasper en ik hebben het superleuk gehad", geeft ze dan ook aan. "We hebben na die tijd ook leuk app- en belcontact gehad, alleen in deze coronatijd is het wel moeilijk om elkaar echt goed te leren kennen."

Ook Kasper geeft aan dat corona flink wat roet in het eten gooide. Naar eigen zeggen vindt hij het lastig om tijdens een lockdown nog regelmatig af te spreken. "Misschien als alles weer opengaat zouden we nog een keer een drankje kunnen doen, of gewoon een keer afspreken", legt hij uit. En ook Amii geeft aan dat er nog geen einde aan dit liefdesavontuur is gekomen: "Wie weet wat de toekomst zal brengen." To be continued...

Misschien ook voor jou:
De Bachelorette-kandidaat Kasper over exit: 'Dan snap je het dus écht niet!'
Showbizz
  • RTL
  • YouTube Love Verified