Flesje poppen: De Bachelorettes Niek lanceert eigen limited edition ‘Niek Bubbel’

Flesje poppen, anyone?

Niek Marijnissen zit na zijn deelname aan De Bachelorette absoluut niet stil. Hij staat vooral bekend om de woorden “flesje poppen”. Enne, wat past hier nu beter bij dan een eigen limited edition bubbel?

Flesje poppen met Niek

Op Instagram deelt De Bachelorette-deelnemer een video waarin we hem zien wandelen met een paar zwarte flessen. En al gauw wordt één ding duidelijk: Niek gaat z'n eigen bubbel lanceren.

“Ja, dit kon natuurlijk niet uitblijven”, begint Niek in zijn bericht bij de video. “Mijn limited edition Niek bubbel! Aanstaande woensdag om 20.00 uur kun jij 'm als een van de eerste bestellen (…) Met wie ga jij straks deze fles poppen?”

Liefdesleven

Business wise lijkt alles goed te gaan met Niek. Maarre, hoe zit dat eigenlijk met zijn liefdesleven? Gaby Blaaser koos tijdens de afleveringen van De Bachelorette uiteindelijk niet voor de goedlachse Niek. In een podcast van Kiki Duren vertelde Niek destijds dat hij nog geen nieuwe liefde heeft, maar hij de toekomst rooskleurig inziet.

“Ik ben nog niet gelukkig in de liefde”, deed Niek uit de doeken. Zodra Kiki vervolgde dat ze Niek zijn prinsesje gunt, liet De Bachelorette-deelnemer weten dat hij openstaat voor een nieuwe romance. “Ik gun het mezelf ook. Ik ga haar hoe dan ook vinden”, vertelde Niek over zijn droomvrouw. “Dat moment was er in Afrika niet, maar dat prinsesje ga ik krijgen. Dat weet ik zeker.”

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws