doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Trend du moment: mouwloze jassen

Dankzij dít handige trucje hoef je een broek nooit meer te passen

Waarom ontdekken wij dit trucje nu pas?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
broek

Ben jij een gróót liefhebber van shoppen, maar sla je die krappe pashokjes liever over? Dan ben je vast weleens thuisgekomen met een flinke miskoop – zoals een iets te krappe jeans. We know, shoppen zit er op dit moment vanwege de harde lockdown even niet in. Maarre, dit handige trucje wilden we je niet onthouden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nooit meer passen

Zodra de winkels hun deuren weer openen, bestaat de kans dat jij op zoek gaat naar een nieuwe jeans. Enne, voor je jezelf in het zweet werkt in een pashokje willen wij een handig trucje met je delen.

Je hoeft je voortaan niet meer in een té krappe jeans te wurmen. Nog voordat je een stap in de paskamers hebt gezet, kan je namelijk al checken of dit paartje je zal passen.

Zo werkt het

In een YouTube-video van Lauren Messiah spotten wij een handig trucje. Het werkt als volgt: je knoopt de broek dicht en neemt hem vast bij de taille. Je wikkelt de broek rond je nek en als de uiteinden bij elkaar komen, betekent dit dat de broek (perfect) past. Als er wat speling over blijft, dan is de pasvorm wat losser. Past de broek niet helemaal om je nek? Ai, dan gaat de broek je waarschijnlijk niet passen.

Benieuwd? Bekijk hieronder de video om precies uit te vinden hoe het werkt:

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');