Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Bridget Maasland er vroeger uit

"Honderd jaar geleden", schrijft Bridget bij de foto van vroeger.

Bridget Maasland

Voordat Bridget Maasland aan tafel bij RTL Boulevard schoof, werkte ze in een hele andere branche. De knappe Bridget timmerde vroeger lekker aan de weg als model. En hier deelde Bridget op Instagram een aantal prachtige foto's van.

Zestien jaar oud

Voor Bridget haar debuut maakte op televisie, werkte ze in haar tienerjaren als model in onder meer Barcelona. Op de foto's die Bridget op Instagram deelt zien we onder andere een close-upfoto van de piepjonge Bridget. Volgers zijn het met elkaar eens: Bridget is geen spat veranderd en sommigen vinden zelfs dat ze met de jaren knapper wordt.

Behalve de prachtige close-upfoto deelt Bridget ook een foto van zichzelf in lingerie én een foto waarop de blondine haar haren in de krul heeft. "Honderd jaar geleden", grapt de presentatrice bij de foto.

Pikante foto

Behalve de foto's van Bridget in haar tienerjaren, deelde de presentatrice onlangs ook een foto uit het jaar 2006. Dit was het jaar waarin Bridget in Playboy verscheen. Enne, dit pikante kiekje is er duidelijk een voor in de boeken. Bridget ziet er stunning uit.

Bridget laat weinig aan de verbeelding over met de foto die ze op Instagram plaatste. De presentatrice haakte daarmee met humor in op de lockdown. Want ja, wat kunnen we nu nog doen, nu bijna alles dicht is? “Dan maar weer bankhangen!”, vindt Bridget.

Misschien ook voor jou:
Bridget Maasland krijgt stortvloed aan beledigingen na verloving André en Monique
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram