Bridget Maasland deelt flinke sneer uit naar André Hazes

Bridget Maasland krijgt stortvloed aan beledigingen na verloving André en Monique

"‘Het gaat écht heel ver", laat Bridget weten.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bridget Maasland

André Hazes schoof eerder deze maand een verlovingsring om de vinger van Monique Westenberg. In de hobbelige relatie van het dolgelukkige stel lijkt alles vergeven en vergeten. De rest van het land is echter nog niet vergeten dat de situatie er vorig jaar heel anders uitzag, en voor Bridget Maasland is het allesbehalve een makkelijke periode.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Eerder huwelijksaanzoek

“Hartstikke leuk! Ik ben echt heel blij voor ze, serieus!” Zo reageerde Bridget op de verloving van haar ex André en diens vriendin Monique. Toch volgt daarop nog een sneer naar haar ex: “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen.”

Waarom ze die opmerking maakte, legt Bridget uit op Instagram. “Ik ben niet jaloers. Ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik eenzelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst.”

Heftige reacties

Na de onthulling dat André ook voor haar op één knie is gegaan, kreeg Bridget te maken met een stortvloed aan negatieve reacties. “Blijkbaar mag je geen humor hebben of niet een eigen mening hebben. Of niet gewoon iets posten zonder dat er inderdaad bedreigingen komen. Het gaat écht heel ver”, vertelt de blondine in RTL Boulevard.

Daarbij richt Bridget zich ook tot advocate Clarice Stenger, die in de studio aanwezig is: “Eigenlijk, Clarice, vind ik dat daar iets aan gedaan moet worden.”

Weggepest

Bridget wil niet dat alle haatreacties haar ‘wegpesten’ van social media. Ze hoopt juist op meer saamhorigheid online, helemaal na het roerige jaar dat we allemaal achter de rug hebben: “Ik hoop dat we iets meer voor elkaar klaar kunnen staan, iets meer liefde de wereld in.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');