doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zó zag Temptations Ricky er vroeger uit

Zien: dít zijn de eerste beelden van Prince Charming

Wie zit er al klaar voor een goede dosis romantiek, drama en intriges?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Prince Charming

Nog maar vijf nachtjes slapen en dan gaat Prince Charming van start op Videoland. In dit gloednieuwe datingprogramma, dat wel wat weg heeft van De Bachelorette, gaat de Nederlandse Marvin op zoek naar zijn droomman. De eerste beelden beloven al veel drama en intriges. Oeh!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Prince Charming

Het concept van Prince Charming is niet veel anders dan wat we in De Bachelorette met Gaby Blaaser hebben gezien. Door oneindig veel groeps- en solodates wil Marvin erachter komen welke knappe single het best bij hem past. Iedere aflevering moet deze prins op het witte paard dan ook zijn keuze maken: welke man stuurt hij naar huis en welke mannen mogen blijven?

De singles krijgen het verlossende woord tijdens een heuse ceremonie. Ditmaal alleen niet met rode of witte rozen. Nee, Marvin stuurt degene met wie hij het minste een klik heeft naar huis tijdens de zogenoemde stropdassenceremonie. Vanaf woensdag 16 december kunnen we op Videoland wekelijks genieten van dit spannende liefdesavontuur. Can't wait!

Eerste beelden

Eerder stelden we de tien single mannen al voor die gaan strijden om het hart van Marvin. Dat die voor de nodige sensatie en drama gaan zorgen, moge duidelijk zijn. Ook de eerste beelden van Prince Charming liegen er niet om. "Tien homo's in een huis, strijdend om een man. Dat is gewoon het perfecte recept voor drama en intriges", horen we de vrijgezelle Dignum zeggen. We are so ready!

Bekijk de eerste beelden van Prince Charming hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');