Dít zijn de 10 vrijgezelle mannen die meedoen aan Prince Charming

Wij stellen de singles aan je voor.

Het is nog even geduld hebben en dan gaat Prince Charming van start op Videoland. In dit nieuwe datingprogramma gaat de Nederlandse Marvin op zoek naar zijn droomman. Wij stellen je voor aan de tien singles die het hart van Marvin proberen te veroveren op het romantische Sicilië.

Prince Charming

Het concept van Prince Charming is niet veel anders dan wat we in De Bachelorette met Gaby Blaaser hebben gezien. Door oneindig veel groeps- en solodates wil Marvin erachter komen welke knappe single het best bij hem past. Iedere aflevering moet deze prins op het witte paard dan ook zijn keuze maken: welke man stuurt hij naar huis en welke mannen mogen blijven?

De singles krijgen het verlossende woord tijdens een heuse ceremonie. Ditmaal alleen niet met rode of witte rozen. Nee, Marvin stuurt degene met wie hij het minste een klik heeft naar huis tijdens de zogenoemde stropdassenceremonie. Vanaf woensdag 16 december kunnen we op Videoland wekelijks genieten van dit spannende liefdesavontuur. Can't wait!

Joep

De vrolijke Joep heeft meerdere kanten. Aan de ene kant is hij een vrolijke practical joker, maar hij heeft ook een serieuze kant. Zo is hij ook een gedreven businessman. Hij heeft dan ook zijn eigen succesvolle evenementenbureau.

Joep vindt humor ontzettend belangrijk, het helpt hem het leven niet te serieus te nemen. Hij is optimistisch, creatief, ambitieus en is niet bang om de touwtjes in handen te nemen.

Joep

Vince

Vince is niet bang voor een beetje plastic fantastic. Hij heeft dan ook zijn eigen bedrijf in fillers. Ook houdt hij enorm van reizen. Hij zegt dan ook al flink wereldwijs te zijn door zijn vele (solo-)reizen.

Verder is hij slim, sterk, enthousiast én gevoelig. Hallo, droomman?

Vince

Marcello

Marcello komt uit Limburg, is vrolijk en is gék op dansen. Hoewel hij op jonge leeftijd al veel heeft meegemaakt, definieert dit hem niet. Naar eigen zeggen heeft hij zijn eigen leven weten op te bouwen en straalt hij van positiviteit. De Limburger met losse heupjes is op zoek naar een betrouwbare, lieve en zorgzame partner.

Marcello

Dignum

Dignum is de belichaming van tall, dark and handsome. Hij heeft een duidelijke eigen wil en een sterk karakter. Hij is dan ook niet op zijn mondje gevallen. Diggie vindt humor en creativiteit belangrijk. Hij biedt een potentiële lover een dynamische, diepgaande relatie, waarin wederzijds vertrouwen een grote rol speelt.

Dignum

Ferdi

De Groningse Ferdi is easy-going én ambitieus. In het hoge noorden heeft hij een eigen horecazaak: een prachtig paviljoen aan een meer. Hij werkt hard, maar beloont zichzelf graag met een leuk feestje of een mooie reis. Ferdi is net als Prince Charming een echt familiemens.

Ferdi

Sezer

De gecontroleerd-excentrieke Sezer is een creatief persoon. Hij timmert hard aan de weg aan een carrière als rapper. Hij is het dan ook wel gewend om in de spotlights te staan, waar hij van alle aandacht geniet. In die zin lijkt hij de odd one out tussen alle singles. Toch is hij op zoek naar een relatie met een stabiele, ambitieuze man die zijn creativiteit alle vrijheid kan geven.

Sezer

Mitchell

Entertainer Mitchell is ambitieus, houdt van een lekker babbeltje en is een echt gezelschapsmens. Hij heeft het een en ander meegemaakt in eerdere relaties, waardoor hij het lastig vindt mensen te vertrouwen. Toch staat hij helemaal open voor de liefde. Net als voor gezelligheid en feestjes. In een groep is hij dan ook echt de gangmaker.

In een relatie zoekt Mitchell iemand die hem kan waarderen, maar die hem ook tegengas kan bieden. Tevens vindt hij het belangrijk dat iemand zijn eigen leven leidt.

Mitchell

Alastair

De Amsterdamse Alastair is vaak sarcastisch, maar ook energiek en inspirerend. In een groep is hij echt een gangmaker. De knappe jongen heeft een goede baan bij een private equity bedrijf en is gewend aan een luxe leven vol feesten en modellen. Toch staat hij open voor een meer down to earth relatie met een leuke man.

Alastair

Marnix

Ook Marnix is wel wat luxe gewend. Hij heeft een goede baan als department manager in een luxe warenhuis. Hoewel hij een lastige jeugd heeft gehad, wil hij laten zien dat hij goed op eigen benen kan staan. Hij hoopt bij Prince Charming de familieband te vinden die hij nog steeds mist.

Marnix

Rick

Last but definitely not least: Rick. Rick doet dagelijks aan yoga, wat wel te zien is aan zijn perfect afgetrainde lichaam. De hottie houdt zoveel van zijn vrijheid, dat hij eigen baas is van een succesvol bedrijf. Hierdoor kan hij overal ter wereld werken. Toch is hij op zoek naar een stabiele basis. Hij is dan ook klaar om zich te richten op de ware liefde. Vindt hij deze bij Prince Charming?

Rick

Bron: Videoland | Beeld: Videoland

Laatste nieuws