doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dave Roelvink vertelt nu zijn kant van het verhaal rondom ruzie met broertje Donny

Janice Blok is speculaties over zwangerschap zat en geeft duidelijkheid 

“We willen het wel", geeft Janice aan.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Donny en Janice

Het gaat goed tussen tortelduifjes Janice Blok en Donny Roelvink. Zo goed zelfs, dat ze de volgende stap in hun relatie zetten: ze gaan samenwonen. Maar dat betekent niet dat er binnenkort een kleine Janice of Donny rondloopt.

Zwangerschapsgeruchten

Aan Shownieuws doet Janice uit de doeken dat ze ernaar uitkijkt om te gaan samenwonen, al is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. “Ja, minder leuk natuurlijk als iedereen begint te vragen of je zwanger bent”, aldus Janice.

De oud-X-factor-deelneemster liet weten dat dergelijke opmerkingen best kwetsend zijn. “Want eigenlijk zeggen ze daar indirect mee dat je bent aangekomen, doordat het zichtbaar is voor de buitenwereld. En ik denk dat dat voor geen enkele vrouw leuk is om te horen. Ik kan jullie vertellen: het zijn de coronakilo's.”

Kinderwens

In de toekomst zou de vlogster het wel leuk vinden om samen met haar Donny een gezin te stichten. “We willen het wel. We zijn pas net gaan samenwonen. Eerst dat nog even aankijken en als ik hem niet binnen een maand over het balkon heen gooi, zou ik zeggen: ‘Let’s go!’

Het komt niet als een complete verrassing dat Janice nadenkt over het stichten van een gezin. Janice, die zeven jaar ouder is dan Donny, liet eerder al weten dat ze eigenlijk voor haar dertigste moeder wil worden. Op het moment dat ze Donny leerde kennen, was Janice 28 en Donny 21 jaar oud. Donny liet toen al weten het geen probleem te vinden. “Over twee jaar vind ik het op zich wel prima.” Hoeveel Blok-Roelvinkjes er dan in de toekomst rond zullen lopen? Ook daarover heeft het stel al een idee: drie!