doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

André showt opnieuw indrukwekkende transformatie

André Hazes en Monique Westenberg nemen drastisch besluit

De ouders willen hun kleine zoontje Dré goed beschermen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
André Hazes Monique Westenberg

André Hazes en Monique Westenberg schermen sinds kort het gezichtje van kleine Dré af op Instagram. De famous ouders gaan echter nog een stapje verder en hebben een drastisch besluit genomen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geen realityserie

André en Monique schitterden een aantal seizoenen lang in hun eigen realityserie Ik haal alles uit het leven. Eerder liet André nog weten dat hij en Monique twijfelden aan een nieuw seizoen. Enne, inmiddels lijkt de kogel door de kerk. In een interview met Sam Gooris vertelt André hoe de vork in de steel zit.

"Na drie seizoenen vond ik het wel genoeg, de hele tijd een camera achter je aan. En Monique en ik willen André ook beschermen, dus houden we hem nu meer uit de media."

Herkend op straat

Al eerder liet André aan RTL Boulevard weten dat hij zijn zoontje niet meer duidelijk in beeld wil brengen op social media. André en Monique namen destijds deze beslissing omdat Dré Jr. steeds vaker herkend wordt op straat. Het kleine ventje wordt steeds groter en gaat inmiddels naar school. André en Monique hebben er daarom voor gekozen om hem minder op social media te laten zien, zodat hij niet steeds in het middelpunt van de belangstelling staat.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');