Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: ouders én fans Jim Bakkum helemaal in de war door Praxis-kerstreclame

De nieuwe Praxis-kerstreclame zorgt voor behoorlijk wat verwarring.

Jim Bakkum Praxis

Dubbelgangers, we schijnen er allemaal wel eentje van op de wereld te hebben. Die van Jim Bakkum bevindt zich overigens niet aan de andere kant van de wereld. Zijn döppelganger dook gewoon op in een Hollandse Praxis-kerstreclame en dat zorgde voor behoorlijk wat verwarring.

Dubbelganger in kerstcommercial

De ouders van Jim Bakkum zagen hun zoon onlangs in de Praxis-kerstreclame voorbijkomen. Tenminste, ze dáchten dat het om hun eigen vlees en bloed ging. Het tegenovergestelde bleek echter waar te zijn, zo doet Jim op Instagram uit de doeken.

“Mijn ouders zijn al een week in de ban van de nieuwe reclame van de Praxis. Echt overtuigd dat ik het ben", schreef Jim in zijn Stories. "Ik had het zelf nog niet gezien, maar ik wist eigenlijk wel heel erg zeker dat ik de afgelopen tijd geen opnames heb gehad voor zo'n commercial. En toch ging ik twijfelen.”

Levi van Kempen

Twijfel was nergens voor nodig. Niet Jim, maar een andere man was te zien in de bouwmarkt commercial. De zingende kerstmanverkoper in gele trui was overigens ook niet een geheel onbekende. Het bleek te gaan om acteur Levi van Kempen, die we eerder zagen in de soaps Onderweg naar Morgen en Goede Tijden, Slechte Tijden.

Overigens was de verwarring niet alleen aanwezig bij Jims ouders. Ook volgers overspoelden de zanger met berichten waarin zij verklaarden er ook van overtuigd te zijn dat Jim in de reclame te zien was. “Mind is BLOWN”, laat iemand weten. Een andere volger laat weten zelfs de commercial te hebben gepauzeerd om de desbetreffende persoon eens even goed te inspecteren.

Bekijk HIER de hilarische story van Jim. En bekijk hieronder de commercial. Zie jij de gelijkenis?

Misschien ook voor jou:
Zien: zo ziet de broer van Jim Bakkum eruit
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram
  • YouTube