Temptations Daisy over wat ze zoekt in een man: ‘Af en toe wil ik de grote lepel zijn, ook al ben ik maar 1 meter 56’

De single weet precies wat ze zoekt in een man.

Daisy Piras is een van de singles die meedoet aan Temptation Island: Love or Leave. Ze is 21 jaar, studeert fysiotherapie en werkt als hostess en promoter. Waarom ze meedoet aan Temptation? “Omdat ik door een vervelende relatie in het verleden al jaren single ben”, vertelt ze in de nieuwste Grazia.

Deelname

In de vernieuwde versie van Temptation Island is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. De deelnemers zijn eigenlijk weer vrijgezel en kijken of ze met een andere single een betere klik hebben.

Daisy is een van de singles die dit seizoen meedoet aan Temptation Island: Love or Leave. Waarom ze zich heeft opgegeven voor dit seizoen? Daar is ze duidelijk over. “Ik doe mee, omdat ik door een vervelende relatie in het verleden al jaren single ben en graag meer van mezelf wil leren houden. Bij Temptation hoop ik op persoonlijke groei, en een leuke man zou heel mooi meegenomen zijn.”

Zoektocht

Daisy weet dan ook precies wat ze zoekt in een man. “Ik zoek een sportieve, verzorgde man die evenveel energie en tijd in mij steekt als ik in hem. Eerlijkheid is enorm belangrijk voor mij, net als loyaliteit. Af en toe wil ik de grote lepel zijn, ook al ben ik maar 1 meter 56.”

De single heeft dan ook veel te bieden aan een man. “Ik ben een enorm zorgzame, liefdevolle meid met een passie voor koken – we weten allemaal dat liefde door de maag gaat! Dankzij mijn studie kan ik ook nog eens erg goed masseren, dus kom maar op.”

In de nieuwste Grazia vertellen singles Ricky Lukassen, Mike van Aalst, Liyah Park en Dairy Piras meer over zichzelf en waarom ze meedoen aan Temptation Island: Love or Leave. Nu in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: RTL

Laatste nieuws