Zoontje Lars Veldwijk over vader: ‘Soms moet ik huilen om papa’

Het vierjarige zoontje van Lars laat weten of hij zijn vader nog ziet.

In een nieuwe YouTube-video van Kelly Loef, de ex van Lars Veldwijk en moeder van zoontje Mason, beantwoordt zij samen met haar zoontje verschillende vragen. In de aandoenlijke video vertelt Mason of hij zijn vader mist én of hij zijn halfzusje, Zara-Lizzy, nog vaak ziet.

Huilen

Kelly vertelt dat ze vaak de vraag krijgt of Mason zijn vader nog ziet of spreekt. Mason reageert: “Soms moet ik huilen om papa.” Kelly legt vervolgens uit dat Mason zijn vader op dit moment niet veel ziet.

Kelly zegt tegen haar zoontje dat het niet erg is om daarover te huilen en vrolijkt hem op. “Maar jullie facetimen wel vaak.” Mason reageert vervolgens vrolijk: “Ja, dat is best wel leuk, want dan lijkt het alsof hij echt hier is.”

Kinderen

Lars heeft twee kinderen: Mason en Zara-Lizzy. Zoontje Mason kreeg hij samen met Kelly Loef. De vierjarige Mason woont momenteel samen met zijn moeder en haar vriend in Duitsland. In 2016 kreeg Lars een relatie met vlogster Monica Geuze. Met hem kreeg hij dochter Zara-Lizzy, die nu bijna twee jaar oud is.

Mason laat weten dat hij zijn halfzusje nog vaak genoeg ziet. “Ja, ik heb haar laatst toch nog gezien”, vertelt hij. “Als we naar Nederland gaan, zie je Zara-Lizzy en Momo af en toe”, vult Kelly aan. Lars woont sinds begin dit jaar in Zuid-Korea, waar hij voetbalt bij de club Jeonbuk Hyundai Motors.

Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws