doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Te lief: Lars Veldwijk houdt het niet droog tijdens hereniging met Zara-Lizzy

Wij smelten even weg.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Lars Veldwijk

Lars Veldwijk verhuisde voor zijn voetbalcarrière naar Zuid-Korea, maar door de coronacrisis kon hij tussendoor niet naar huis vliegen om zijn kinderen te zien. De profvoetballer is echter weer even terug op Hollandse bodem en houdt het niet droog als hij zijn kinderen weer ziet.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Emotioneel weerzien

Lars landde gisteren op Schiphol en deelde in zijn Instagram Stories een liefdevolle video waarin te zien is dat hij weer herenigd wordt met zijn kinderen. Zo is onder andere te zien dat hij het niet droog houdt als dochtertje Zara-Lizzy op hem afrent. De tranen springen bij de voetballer opnieuw in de ogen als zoontje Mason in zijn armen springt.

Lars had zijn kinderen al een jaar lang niet gezien; door de coronacrisis was het voor hem niet mogelijk om tussendoor naar huis te gaan. De komende tijd is Lars echter weer even terug in Nederland.

Bekijk de ontroerende video hier.

Zara-Lizzy missen

Zara-Lizzy is de komende tijd dan ook veel bij haar vader, iets wat haar moeder, Monica Geuze, lastig vindt. “Ik voel me een beetje depressed. Ik ben haar tas aan het inpakken, aangezien Lars terugkomt voor de komende tijd in december”, deelde Monica onlangs in haar vlog.

“Dan gaat zij natuurlijk veel tijd daar doorbrengen, omdat ze hem bijna een jaar niet heeft gezien. Maar ik vind dat wel echt lastig. Ik weet dat ik haar wel kan zien wanneer ik wil, maar ik vind het wel echt een ding. Ze is een jaar lang alleen bij mij geweest."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');