Hierdoor werd Justin Bieber verliefd op Hailey

Justin Bieber reageert woedend op fans voor zijn deur

De zanger is woest op fans die continu voor zijn huis staan.
Justin Bieber fans

Justin Bieber is het behoorlijk zat. Fans bivakkeren massaal voor zijn huis in Los Angeles om een glimp van de zanger op te vangen.

Niet oké

"Dit is geen hotel, dit is mijn huis", laat Justin Bieber weten op zijn Instagram Stories. De zanger vindt het onbegrijpelijk dat fans continu voor zijn deur staan. "Hoe verbeeld je je dat het niet ontzettend ongepast en respectloos is om bij mij voor de deur te gaan staan wachten en me aan te gapen, naar me te staren of foto's te nemen als ik naar binnen loop?" Eén ding is duidelijk: de zanger is niet gediend van dit gedrag.

Ergernis

Of Justin in de afgelopen week extra last heeft van fans aan zijn deur, is niet duidelijk. Wellicht was de boodschap een uiting van een ergernis die al langer speelt. Het is namelijk niet de eerste keer dat er onrust is rondom het huis van de zanger. Justin heeft al meermaals de politie moeten bellen omdat fanatieke fans of verwarde mensen probeerden binnen te dringen. In 2014 werd zelfs een vrouw aangehouden die slapend in zijn bed lag. Say what?!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f936afee81fd', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });