Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Selena Gomez: 'Mijn exen denken dat ik gek ben'

De superster onthult nog veel meer details over haar liefdesleven.

Selena Gomez

In de nieuwste video op het YouTube-kanaal van NikkieTutorials is Selena Gomez te gast. Uiteraard via een live stream en helaas niet in real life vanwege corona, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Tijdens het gesprek wordt er niet alleen gesproken over make-up...

Boyfriend

De twee supersterren kunnen het direct goed met elkaar vinden en al snel wordt het gesprek persoonlijk. Als het uiteindelijk kort over het liefdesleven van de zangeres gaat, doet Selena een aantal bijzondere uitspraken. Zo zegt ze onder andere dat al haar exen denken dat ze gek is.

Liefdesleven

In Selena's nieuwe nummer Boyfriend heeft de superster het over het vinden van een vriendje. "Ik breng dat uit, maar dat meen ik dan eigenlijk helemaal niet, want mannen zijn een hoop werk", begint ze. Nikkie, verloofd met grote liefde Dylan, geeft haar groot gelijk. Alhoewel, Nikkie zegt al gauw: "Niet aan Dylan vertellen dat ik dat gezegd heb!"

Uiteindelijk gaat het gesprek weer over make-up en vertelt de actrice dat ze dol is op haar huidige visagist. Selena wenst dan ook dat haar visagist uiteindelijk haar make-up zal verzorgen op haar bruiloft. Maar ook hier komt ze snel op terug. "Niet dat dat ooit gaat gebeuren", aldus Selena die aangeeft dat het onwijs lastig is om een man te vinden tijdens de coronatijd.

Misschien ook voor jou:
Selena Gomez maakt comeback op televisie
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BSR
  • YouTube