Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Amber openhartig over grootste misvatting over haar

De verleidster blikt terug op haar deelname aan Temptation Island.

Amber

Amber van Geert deed als verleidster mee aan Temptation Island. Ze viel als een blok voor deelnemer Arda, met wie ze binnenkort haar eerste kindje verwacht. In de nieuwste Grazia blikt ze terug op haar deelname aan het realityprogramma.

Positief

Amber deelt dat ze met een positief gevoel terugkijkt op haar Temptation-avontuur. “Als je me een jaar geleden had verteld dat ik nu met iemand van Temptation samen zou zijn, en een kind zou verwachten, had ik dat niet geloofd.”

Volgens de verleidster is haar relatie met Arda en het kindje dat ze binnenkort krijgen het mooiste wat het programma haar heeft opgeleverd.

Grootste misvatting

Arda deed met zijn toenmalige vriendin Elke mee aan Temptation Island. Volgens Amber denken veel kijkers dat Arda dan ook een scheve schaats reed met haar. “Sommige mensen denken dat Arda Elke met mij heeft bedrogen, maar tijdens de opnames heb ik niks met hem gedaan, en toen ze terugkwamen, was hun relatie volledig over.”

“Ook heb ik in de media gelezen dat ik derde keus was”, vervolgt de mommy to be. “Dat hij bij mij terecht is gekomen nadat Elke en Eline hem niet meer wilden. Dat is ook niet het juiste verhaal, want Arda heeft het contact met Eline zelf stopgezet na Temptation, omdat Elke toen nog bij hem inwoonde en hij niemand wilde kwetsen.”

“Wij hebben altijd contact gehouden, en van daaruit is het verder gegroeid”, licht Amber over haar romance met Arda toe.

Je leest het hele interview met Amber in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Temptations Amber over zwangerschap: 'Overgeven, hoofdpijn, ik kon niets eten of drinken'
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • Temptation Island, Instagram