Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Florine in tranen na bijzondere verrassing van Jeroen

“Jeroen is echt mijn rots in de branding.”

Florine

Florine Hofstee vertelde al eens openhartig dat zwanger worden voor haar niet makkelijk was, iets wat bij haar en haar man Jeroen niet in de koude kleren ging zitten. In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders verrast Jeroen haar dan ook met een bijzonder cadeau.

Zwangerschap

In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders halen Jeroen en de zwangere Florine dan eindelijk hun ultieme gezinsauto op. Maar dat is nog niet alles, want Jeroen staat erop dat hij nog even met Florine een drankje gaat doen.

Jeroen had namelijk nog een bijzondere boodschap voor Florine. “Vijf jaar geleden ben je gestopt met de pil”, begint Jeroen als hij Florines handen vastpakt. Vervolgens staat hij erbij stil dat zijn vrouw geen makkelijke tijd achter de rug heeft. Bij de zwangere Florine levert dat al meteen een paar tranen op. De inmiddels echte Gooische moeder deelt vervolgens dat zwanger worden voor haar heel moeilijk was. “We hebben er vijf jaar over gedaan om zwanger te worden. Uiteindelijk is het met een IUI-traject toch gelukt.”

Trots

“Ik vond het een mooi moment om te zeggen dat ik heel trots op je ben, daarom heb ik een klein cadeautje voor je”, gaat Jeroen verder. Vervolgens geeft hij zijn grote liefde een prachtige ketting. “Het grote hartje is van jou, en het andere hartje is van de kleine. Er zitten drie steentjes in, en die zijn van ons drieën.”

Florine vertelt daarna openhartig dat ze er elke keer kapot van was als ze weer ongesteld was geworden, en dat ze er niet bij stilstond dat dit ook heel moeilijk was voor Jeroen. “Eigenlijk besef ik me nu pas dat Jeroen zich best wel heeft weggecijferd op de momenten dat ik zo verdrietig was. Ik wist eigenlijk niet eens hoe verdrietig hij was; het draaide eigenlijk om mij, want ík raakte niet zwanger.”

“Jeroen is echt mijn rots in de branding”, sluit Florine af.

Beer

Begin november deelden Jeroen en Florine het heugelijke nieuws dat ze de trotse ouders zijn geworden van een zoon. “Beer Stanilaus Stoop is vanmorgen op 8 november om 03.50 uur geboren”, schreef de kersverse moeder dan ook op Instagram.

“Dit gevoel is onbeschrijfelijk. Terwijl hij aan mijn borst zit schrijf ik dit”, vervolgde Florine. De echte Gooische moeder liet eerder op Instagram weten dat ze eigenlijk op 27 oktober was uitgerekend, maar Beer liet nog even op zich wachten.

De nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders is nu te zien op Videoland.

Misschien ook voor jou:
Proosten maar: Echte Gooische Moeders is vanaf nú te zien op Videoland
Showbizz
  • RTL, Instagram