Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Echte Gooische Moeder Florine is bevallen van een zoontje

Florine mag zichzelf nu officieel een Echte Gooische Moeder noemen.

Echte Gooische Moeder Florine

Hip hip hooray! Florine Hofstee en haar man Jeroen Stoop vieren feest. De twee zijn gisteren de trotse ouders geworden van een zoontje. Het jongetje liet wel even op zich wachten, want Florine was twee weken eerder uitgerekend.

Onbeschrijfelijk gevoel

De kersverse ouders vertellen op Instagram dat hun zoon zondagochtend is geboren. “Beer Stanilaus Stoop is vanmorgen op 8 november om 03.50 uur geboren”, begint Florine haar bericht op Instagram.

“Dit gevoel is onbeschrijfelijk. Terwijl hij aan mijn borst zit schrijf ik dit”, vervolgt de kersverse moeder. Florine liet eerder op Instagram weten dat ze eigenlijk op 27 oktober was uitgerekend, maar Beer liet nog even op zich wachten.

Felicitaties

Florine wordt overspoeld met felicitaties. Een gelukwens van een van haar beste vriendinnen uit het Gooi mag dan ook niet ontbreken.

“Wow! Wat ben je knap en trots Flo! Prachtig! En wat een te leuke naam! Ga maar heerlijk op die wolk zitten met je gezinnetje”, schrijft Pauline Wingelaar in de reacties.

Echte Gooische Moeders

Onlangs kondigde Videoland aan dat de Echte Gooische Meisjes na twaalf jaar terugkeren als Echte Gooische Moeders. Sinds 4 november kunnen we weer genieten van Bo, Florine, Kimberly, Leslie en Pauline. Alle dames – op Florine na – gingen al als moeder door het leven toen de serie van start ging. Florine daarentegen was in verwachting van haar eerste kindje en mag zichzelf nu dan officieel een Echte Gooische Moeder noemen.

Misschien ook voor jou:
Babynieuws: Rens Kroes is bevallen van een dochtertje!
Showbizz
  • RTL, Instagram