Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelorette’s Jordy doet boekje open over liefdesleven

Heeft de ondernemer inmiddels de liefde van zijn leven gevonden?

Jordy Jahmal

Jordy Jahmal hoopte tijdens zijn deelname aan De Bachelorette de liefde te vinden. Helaas wist hij het hart van de felbegeerde vrijgezel Gaby Blaaser niet te veroveren en ging hij single naar huis. Hoe het nu is gesteld met zijn liefdesleven? In de nieuwste Grazia vertelt Jordy over zijn relatiestatus.

Liefdesleven

Jordy had in september de eer om de FunX Music Award voor Best DJ bekend te maken toen hij te gast was bij FunX. Uiteraard werd de ondernemer ook meteen aan de tand gevoeld over zijn relatiestatus.

There’s something going on”, liet Jordy lachend weten. Het lijkt er echter op dat dit op niks uitliep. “Ik ben nog steeds single en vind dat wel even lekker, want ik kan me nu helemaal focussen op mezelf”, vertelt Jordy in de nieuwste Grazia.

DM's

Toch heeft de voormalig De Bachelorette-deelnemer niets te klagen als het aankomt op aandacht van vrouwen. Zo trekt menig dame regelmatig de stoute schoenen aan. “Mijn DM staat vol met berichten van vrouwen. Af en toe kijk ik ernaar, maar ik ga er nooit op in."

In de nieuwste Grazia blikken Amber van Geert, Zach Avelo, Eilish Flesch, Channah Koerten en Jordy Jahmal terug op hun deelname aan een realityserie. Morgen in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Zo zag Temptations Channah er vroeger uit 
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • RTL