doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo zag Temptations Channah er vroeger uit 

Jordy Jahmal blikt terug op De Bachelorette: ‘Het is nooit mijn intentie geweest om Gaby te kwetsen’

"Als ik dat kon terugdraaien, zou ik dat doen."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jordy Jahmal

Jordy Jahmal reisde dit jaar af naar Zuid-Afrika om het hart van Gaby Blaaser te veroveren in De Bachelorette. Hij leek de meeste kans te maken, maar toch stuurde Gaby hem vlak voor de finale naar huis. In de nieuwste Grazia blikt Jordy terug op zijn deelname aan het programma.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ervaring

“Ik vond het een ervaring die ik voor geen goud had willen missen”, vertelt Jordy als hij terugkijkt op De Bachelorette. “Dat komt vooral door de persoonlijke groei die ik daar heb meegemaakt.”

Naar eigen zeggen ging Jordy een maand lang helemaal terug naar zichzelf. “Dat heeft veel voor mij gedaan. Ik ben er zeker sterker uitgekomen.”

Spijt

Hoewel Jordy met plezier terugkijkt op zijn deelname aan De Bachelorette, is toch er ook iets wat hij graag terug zou willen draaien. Zo geeft de ondernemer aan dat hij spijt heeft van “De hele commotie na De Bachelorette met Jethro. Maar ook de flinke sneer die ik Gaby heb gegeven, nu denk ik: op basis waarvan eigenlijk?”

“Ik heb haar nog een keer gesproken, en zij ging er redelijk aan onderdoor door wat er allemaal gezegd is. Ik heb wel mijn excuses aangeboden, want het is nooit mijn intentie geweest om haar te kwetsen. Dus ja, als ik dat kon terugdraaien, zou ik dat doen.”

In de nieuwste Grazia blikken Amber van Geert, Zach Avelo, Eilish Flesch, Channah Koerten en Jordy Jahmal terug op hun deelname aan een realityserie. Morgen in de winkel!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');