doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo zag Estavana Polman er vroeger uit

Zo zag Temptations Channah er vroeger uit 

Gaat dochtertje Rumi op mommy Channah lijken? 
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Channah

Iets meer dan twee weken geleden werden Channah Koerten en vriend Quentin Jarrett ouders van dochtertje Rumi Rainbow Chiara Faith. We zijn benieuwd of de kleine een echte mini me van mommy Channah wordt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Tiger en Rumi

In 2018 deden Channah en Quintin nog mee aan Ex on the Beach Double Dutch, waar de vonk oversloeg tussen de twee, en een jaar later stelde het koppel hun relatie op de proef in Temptation Island Vips.

In het jaar daarna is er vervolgens veel veranderd voor het stel. Zo zijn ze nu ouders van zoontje Tiger en van de pasgeboren Rumi. De ouders van de kleintjes hebben hun looks zeker mee en we zijn dan ook benieuwd hoe de Koerten-kids eruit zullen zien als ze groot zijn.

Mini me

Helemaal een verrassing hoeft het niet te zijn hoe dochtertje Rumi eruit zal zien. De kans is aanwezig dat ze op haar moeder zal lijken en dat betekent dat ze over een paar jaar nog net zo cute zal zijn als nu. Channah deelde op Instagram al eens hoe ze eruitzag toen ze nog een kleine Channah was en chances are dat Rumi op haar moeder gaat lijken. Love it!

Overigens mag één ding al wel duidelijk zijn: broer Tiger en zus Rumi lijken errug veel op elkaar.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');