doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Door déze Insta-proof producten krijg je sowieso een glowy skin

Dierproefvrij, vegan en een pronkstuk in je badkamer.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Clay and Glow

Een glowy skin of een dewy huid waar je 'u' tegen zegt: in werkelijkheid is het lastiger dan je denkt. Ook de 22-jarige Julia had last van een serieuze struggle met haar huid en probeerde elk veelbelovend middeltje op de markt – met allergische reacties en ontstekingen als gevolg. Echter, de onderneemster liet het hier niet bij zitten.

Clay And Glow

Julia herself ging op zoek naar een manier om haar eigen acne én de huidproblemen van anderen te verhelpen. Samen met haar vriend Randy (halló, couple goals) ging het tweetal op zoek naar het allerbeste kleimasker out there. Het masker moest niet alleen clean en vegan zijn, maar bovendien écht werken. Het merk Clay And Glow ontstond en het allereerste product was na een lange testfase een feit: een Pink Clay Mask gemaakt van de puurste roze klei.

Clay And Glow's eerste product is in Nederland geproduceerd, is 100 procent vegan, dierproefvrij – Julia test alle producten zelf –, bevat 98,5 procent natuurlijke ingrediënten en is vrij van parabenen, siliconen, parfum en alcohol. De hoofdingrediënten zijn roze klei, Aloë vera en Açaí, en hebben ieder hun eigen functie. Waar roze klei een gestreste huid opknapt, werkt Aloë vera hydraterend en gaat Açaí ontstekingen tegen. Power combi.

Verschillende producten

Waar Clay And Glow's Pink Clay Mask vooral wonderen doet voor een vettige huid met acné, helpt de Clay And Glow Hydrating Moisturizer een droge huid die gevoelig is voor jeuk, rode vlekken of eczeem. Deze moisturizer hydrateert, verzorgt, voedt, beschermt én verzacht de huid op lange termijn. Voor het verwijderen van dode huidcellen en het tegengaan van verstopte poriën is er de Exfoliating Face Scrub. Daarnaast zorgt deze zachte scrub er ook voor dat je andere producten gemakkelijker kunt aanbrengen. En guess what? Je hoeft 'm slechts 2 tot 3 keer per week te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Enne, omdat het reinigen van je huid een van de meest belangrijke stappen in je skincare routine is, lanceert Clay And Glow de Straw-Jelly Cleansing gel. Een gel die vuil, make-up en overtollig talg van de huid laat verdwijnen. Dit product helpt bij het verminderen van mee-eters, grove poriën en puistjes, zonder dat de huid uitdroogt. Zo bevat de Straw-Jelly gel AHA's, oftewel zuren die exfoliëren op het oppervlak van de huid, waardoor je pigmentatie vermindert en de huid zachter wordt. Enne, de gel ruikt zoals zijn naam al doet vermoeden naar een heerlijke aardbeiengeur door een natuurlijk aardbei-extract. Love it.

Straw-Jelly Cleansing Gel

Insta-proof

Bij Clay And Glow begrijpen ze als geen ander dat het oog ook wat wil. De producten van dit heerlijke roze merk zijn stuk voor stuk Insta-proof en fungeren als pronkstukken in je skincare stash.

Het is dan ook niet gek dat deze problem solving (but cute) skincare al een Beauty Award in de wacht heeft gesleept én na 1,5 jaar al in de schappen van ICI Paris XL te shoppen is. Julia deelt alle ins and outs over Clay And Glow zelf op social media en staat dichtbij haar following. Het zou ons dan ook niets verbazen als ze binnen no time weer met een killerproduct op de proppen komt.

Benieuwd? Je shopt het masker, de cleansing gel, een heerlijke scrub en nog véel meer fijne producten van Clay And Glow hier.