Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelorettes Jordy geeft update over gezondheid: 'Ik heb het enorm zwaar'

Via Instagram Stories vertelt Jordy hoe het met hem gaat.

Jordy Bachelorette

De Bachelorette-deelnemer Jordy deelt op Instagram alle ins en outs over zijn fitte levensstijl. Echter, het gaat nu niet goed met de realityster. Jordy werd besmet met het coronavirus en heeft het naar eigen zeggen zwaar onderschat.

Coronavirus

In een openhartig bericht op Instagram deelt Jordy zijn verhaal. "Ik ga even met de billen bloot", begint hij. Jordy legt uit dat hij corona heeft gehad en dit niet aan zag komen.

"Ik dacht dat ik fit was, de meesten weten dat ik zeven dagen in de week bezig ben met sporten. Ik let altijd goed op mijn voeding en leef bewust", legt hij uit. "Ik heb het zwaar onderschat, zo ben ik dan ook wel weer om dat toe te geven."

Bijwerkingen

"Ik ruik en proef niks meer, conditioneel heb ik het enorm zwaar en ik heb bijna geen longcapaciteit meer. Momenteel ben ik bezig met mijn herstel, maar ik verwacht dat het een tijdje gaat duren voordat ik erbovenop ben."

Al gauw vraagt Jordy zijn volgers om eens goed na te denken. Volgens de realityster neemt de jeugd het coronavirus niet serieus genoeg. Hij hoopt dan ook dat hij zijn volgers kan stimuleren zich aan de maatregelen te houden.

"Ik hoop dat we samen een team kunnen vormen", gaat Jordy verder. "Stay safe and stay healthy."

Misschien ook voor jou:
De Bachelorette's Jordy openhartig over sexleven: 'Ik ben heel open minded'
Showbizz
  • RTL, Instagram