Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wehkamp lanceert samen met fashion-student een feestelijke capsule collectie

Enne, we willen alle items van deze collectie hebben.

Ruby

Samen met Amsterdam Fashion Academy-student Sabrina Elena Marinus, lanceert Wehkamp een kledingcollectie met de naam Ruby. Hiermee geeft Wehkamp een jong talent de mogelijkheid om een collectie te ontwerpen voor het grote publiek. En hoe tof is dat?!

Feestelijke collectie

De betaalbare Ruby collectie bestaat uit een feestelijke capsule collectie van tien stuks en is ontworpen voor de jongere doelgroep in de leeftijd van 20-30 jaar. De items zijn stuk voor stuk gemaakt om vrouwelijke vormen te embracen. De collectie bestaat uit velvet flared broeken, velvet jumpsuits en stunning velvet one-shoulder tops.

“Ik ben ontzettend trots op deze collectie en het is heel tof dat zo’n grote organisatie als Wehkamp me de kans geeft om een collectie te ontwerpen. Met mijn ontwerpen wil ik graag andere vrouwen inspireren om diversiteit, inclusiviteit en vrouwelijkheid te omarmen. Mijn Ruby collectie is dan ook gemaakt om vrouwelijke rondingen te accentueren. Met een elegantie en sexiness die de persoonlijkheid van de vrouw weerspiegelt", vertelt ontwerpster Sabrina over de collectie.

Jong talent

“Met deze samenwerking geven wij jong talent de kans om voor een groot publiek te ontwerpen. De collectie is jong, fris en biedt onze klant een onderscheidend assortiment dat nergens anders verkrijgbaar is", legt Glenn Taylor, Chief Sales Officer bij Wehkamp, uit.

Volgens Glenn zijn samenwerkingen met partners uit de sector dé manier om jezelf te ontwikkelen als designer. Het lijkt er dus op dat het niet de laatste keer is dat Wehkamp samenwerkt met een jong talent.

Benieuwd naar de collectie? Je shopt de items hier.

Misschien ook voor jou:
Shop de trend: puffer jacket