O my: deze Love Island UK-ster verdient 1,5 miljoen per maand met OnlyFans

Ze verdient een aardig zakcentje met haar pikante beelden.

Lees ook

Eerder schreven we al over Fabiola Volkers, die per maand zo'n 90.000 euro binnenharkt met het relatief nieuwe medium OnlyFans. Toch is dit kinderspel vergeleken bij Love Island UK-ster Megan Barton Hanson. Met de pikante beelden die zij plaatst, verdient ze ruim anderhalf miljoen euro per maand.

Love Island UK

In 2018 maakte Megan haar intrede in de Love Island UKvilla. Als bombshell vond ze de liefde in Islander Wes Nelson. Helaas hielden de twee niet lang stand samen. Na vijf maanden besloten de twee uit elkaar te gaan. In de tussentijd heeft de knappe realityster nog wat gedatet met mannen én vrouwen, maar ze lijkt nu al een tijdje single te zijn.

Aan haar deelname aan Love Island hield ze weliswaar geen relatie over, maar wél een heleboel fame. Op Instagram heeft ze maar liefst 1,7 miljoen volgers en inmiddels is ze ook ondergedompeld in de wereld van OnlyFans.

Pikante kiekjes

Op OnlyFans kunnen abonnees voor zo'n tien tot twintig piek in de maand exclusieve content van hun favoriete bekendheden bekijken. Als we de insta van Megan mogen geloven, kunnen haar abonnees smullen van wel héél spicy kiekjes. Hier plaatst ze namelijk geregeld teasers van de beelden. Zo zien we haar in sexy lingeriesetjes die niet veel aan de verbeelding over laten.

Met dit soort beelden verdient de realityster een aardig zakcentje. Ze verdient zo'n 1,6 miljoen euro per maand. Een snel rekensommetje leert ons dat dit neerkomt op een bizarre 19 miljoen euro per jaar, ka-ching! Daar kun je flink wat leuke dingen van kopen. Eind oktober kocht ze dan ook haar eerste stulpje, in Londen nota bene.

Uit de kleren

In een interview met het Britse The Sun deed Megan een boekje open over haar OnlyFans-werk. “Ik ben zó trots op OnlyFans. Veel meiden werken in de 18+ industrie door bijvoorbeeld te webcammen. Dus ik dacht: ‘Waarom niet?’ Ik kan bijna niet geloven hoe goed ik het heb gedaan. I’m smashing it.

De realityster vertelt verder dat ze het heerlijk vindt om zich helemaal op te maken voor de camera. “Veel mannen zouden al tevreden zijn als je in ondergoed voor de spiegel gaat staan, maar voor mij gaat het om het glammed up zijn.” Ze vindt het dan ook niet vervelend om uit de kleren te gaan. Eerder stond ze namelijk al op de cover van Playboy.

Bron: Beautify | Beeld: Love Island UK, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook