Temptations Gianni licht tipje van de sluier op over babynaam 

Gianni en Melissa verwachten binnenkort hun eerste kindje.

Lees ook

Melissa en Gianni verwachten binnenkort hun eerste kindje samen. Het Temptation Island-koppel weet inmiddels al welke naam ze hun baby willen geven. Gianni deelt dan ook alvast een detail over de naam op Instagram.

Eerste letter

Melissa is nu zo’n 38 weken zwanger. De mommy en daddy to be delen dan ook regelmatig kiekjes van de groeiende baby belly van de blondine. Gisteren deelde Gianni een foto van een pretecho op Instagram waarop het gezichtje van hun kindje goed te zien is.

“Baby D, zijn jullie al achter zijn naam?”, schrijft Gianni in de caption. De realityster vraagt daarnaast aan zijn volgers of ze de naam van hun kindje kunnen raden. Dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn, want eerder onthulden Gianni en Melissa al dat hun kindje een naam krijgt die nog niet bestaat. Hmmm…

Temptation Island

Melissa en Gianni deden mee aan het vijfde seizoen van Temptation Island. Hun avontuur eindigde alleen een stuk eerder dan gepland. De lovebirds hadden namelijk een telefoon meegesmokkeld, waardoor ze stiekem contact met elkaar hadden.

Dat is natuurlijk tegen de regels, waardoor ze hun koffers moesten pakken en terug naar huis werden gestuurd. Niet lang daarna maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje.

Melissa is op 7 december uitgerekend. Melissa en Gianni maakten begin juni tijdens een heuse gender reveal party bekend dat ze een jongetje krijgen.

Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook