Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Temptations Melissa showt groeiende baby bump op Instagram

De realityster is alweer 26 weken in verwachting...

Melissa

Er komt een heuse Temptation-babyboom aan! Zo zijn niet alleen Channah en Amber op dit moment zwanger, maar is ook Melissa in verwachting van haar baby boy. Melissa heeft inmiddels al een aardige baby bump en plaatst opnieuw een prachtig kiekje op Instagram.

Zwanger

De mommy to be is inmiddels 26 weken zwanger en haar baby belly begint al aardig vorm aan te nemen. "Hello baby #26weekspregnant", schrijft ze bij het kiekje. Lief!

Melissa en vriendlief Gianni kondigden eind mei aan dat ze samen hun eerste kindje verwachten. Een heuse gender reveal party kon begin juni natuurlijk niet uitblijven. Met blauwe rook werd toen bekendgemaakt dat de twee een jongetje krijgen.

Temptation Island

Melissa en Gianni deden mee aan het vijfde seizoen van Temptation Island. Hun avontuur eindigde alleen een stuk eerder dan gepland. De lovebirds hadden namelijk een telefoon meegesmokkeld, waardoor ze stiekem contact met elkaar hadden.

Dat is natuurlijk tegen de regels, waardoor ze hun koffers moesten pakken en terug naar huis werden gestuurd. Niet lang daarna maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje.

Bekijk hieronder de foto van Melissa.

Showbizz
  • Love & Reality
  • Temptation Island, Instagram