Everon Jackson Hooi openhartig over hechte band met GTST-collega Marly van der Velden

De twee kennen elkaar naar eigen zeggen door en door.

Niet alleen Bing en Nina kunnen het goed met elkaar vinden, ook off camera hebben de acteurs achter de personages een speciaal plekje in elkaars hart. Onlangs praatte acteur Everon Jackson Hooi openhartig over zijn band met actrice Marly van der Velden.

Tegelijk stoppen met GTST

In een openhartig gesprek met GTST Magazine vertelt Everon een goede band te hebben met Marly. Besluit de actrice in de toekomst bijvoorbeeld om haar karakter Nina Sanders vaarwel te kussen? Dan moet Meerdijk ook afscheid nemen van Bing Mauricius. “Als Marly ooit stopt, ga ik ook weg. Want zo zijn we wel met elkaar vergroeid”, vertelde hij daarover.

Everon licht toe dat hij en Marly ontzettend op elkaar zijn ingespeeld. “Ik hoef maar naar Marly te kijken en ik weet wat ze bedoelt.” Ook vertelt de acteur dat hij Marly eigenlijk elke dag wel ziet. “Marly is vaak de eerste die ik zie in de ochtend.”

Vice versa

Overigens is Everon niet de enige die de soap-handdoek in de ring zou gooien als zijn tegenspeelster stopt. Ook Marly vertelt in het interview dat ze er hetzelfde over denkt, mocht Everon ooit opstappen.

Bron: GTST Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws