Ferry Doedens heeft het moeilijk met vertrek uit GTST

De acteur vertelt dat het naderende vertrek hem enorm zwaar valt.

GTST-liefhebbers werden een paar maanden geleden flink overvallen. Ferry Doedensalso known as Lucas Sanders – werd definitief ontslagen, nadat hij meerdere malen de coronaregels overtrad. Het naderende vertrek uit de soap valt Ferry zwaarder dan gedacht, zo vertelt hij nu in een video in zijn Instagram Stories.

Rouwproces

De afgelopen periode voelde voor Ferry als een soort van rouwproces. “Ik loop hier nu nog drie weken rond, met een heel gek gevoel. Het is een gevoel van rouw, ook al wil ik het niet al te zwaar maken”, vertelt hij. “Wat wil ik, wie ben ik, waar ga ik heen in dit leven? Dat weet ik dus echt ook nog helemaal niet.”

Hij weet dat ‘waar de ene deur sluit een andere opent’, maar “dat onzekere gevoel is best wel intens de laatste tijd”, legt de acteur uit.

Einde

Met nog drie weken aan opnames te gaan komt het einde steeds dichterbij voor Ferry. “Dat is een gevoel dat onbeschrijfelijk is. Wil jullie toch even laten weten dat ik het er niet makkelijk mee heb. Ga proberen Lucas zo leuk en zo gezellig mogelijk neer te zetten en dan is het klaar.”

Ferry is echter niet de enige acteur die de soap binnenkort moet verlaten, want eerder deze week werd bekend dat Alkan Çöklü, die de rol van Amir Nazar vertolkt, Meerdijk gaat verlaten.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws