Zien: Sylvie Meis steelt de show in de Duitse The Masked Singer

Het blijkt maar weer dat de presentatrice over vele talenten beschikt.

Sylvie Meis bewijst maar weer dat ze van alle markten thuis is. De presentatrice slash model slash ontwerpster mag zich ook een zangtalent noemen. Sylvie stal onlangs namelijk de show als alpaca in de Duitse variant van The Masked Singer.

Alpaca

Niet alleen in Nederland houdt de identiteit van de zangers in The Masked Singer de gemoederen bezig, ook bij onze Oosterburen is het programma ontzettend populair.

In de Duitse variant van het programma verscheen wekenlang een alpaca op het podium. Gisteren bleek echter dat niemand minder dan Sylvie zich in het alpaca-kostuum had gehesen. De presentatrice blikt met veel enthousiasme op Instagram terug op haar deelname: “Ik heb zóveel plezier gehad!”

Zwaar kostuum

Sylvie vervolgt dat ze haar deelname aan The Masked Singer een groot avontuur vond. “Zingen en dansen alsof niemand keek (nou ja…behalve miljoenen mensen in Duitsland die voor de televisie zaten.”

De presentatrice deelt bovendien dat het dansen én zingen in een zwaar pak behoorlijk pittig was. “Ik had niet gedacht dat het zo moeilijk zou zijn om te zingen, dansen en rappen in één liedje, met een masker over mijn gezicht dat alleen al vijf kilo was op mijn lichaam. Ik had nog nooit live op een podium gezonden dus ik had enorme podiumangst.” Die vermomming kwam volgens het model dus juist goed van pas: “Wat een meisje allemaal kan doen als ze gelooft dat ze een alpaca is!”

Benieuwd naar de zangtalenten van Sylvie? Bekijk hieronder haar optredens én de onthulling.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws