Sylvie Meis ontwerpt nachtkleding voor déze budgetsupermarkt

La Meis komt met haar eigen (betaalbare!) collectie lingerie en nachtmode.

Sylvie Meis lanceert binnenkort haar zelfontworpen collectie lingerie en nachtmode. Sexy, comfy en te koop in déze supermarkt.

Van alles wat

Dat Sylvie graag haar tot in de puntjes verzorgde looks showt is geen nieuws, maar dit keer zit de presentatrice zélf achter de tekentafel. La Meis komt namelijk met een complete nachtmode- en lingerielijn, bestaande uit pyjama’s, kamerjassen, slaapmaskers, lingeriesetjes en negligés. En daar hoef je niet voor naar de speciaalzaak, want de hele collectie zal binnenkort in de schappen liggen van supermarktketen Aldi.

Beelden zijn er nog niet, maar we geloven dat Sylvie’s collectie zeker stylish wordt. Volgens de blondine staat ook comfort hoog in het vaandel. “Het juiste ondergoed voelt aan als een tweede huid. Bij het ontwerpen van de collectie heb ik daarom bijzondere nadruk gelegd op superzachte materialen, hoogwaardige afwerking en een hoog draagcomfort.”

Mix and match

Over het kleurenpalet is goed nagedacht. De hele lijn wordt zwart, lichtgrijs en poederroze, zodat je de verschillende kledingstukken naar hartenlust kunt combineren.

Welk prijskaartje hieraan hangt is nog onduidelijk. De samenwerking met budgetsupermarkt Aldi doet in ieder geval vermoeden dat de glamorous collectie voor veel mensen betaalbaar is. Sylvie’s lingerielijn is vanaf 16 november verkrijgbaar in de Duitse filialen van Aldi, maar wie weet komen de kledingstukken binnenkort ook de grens over…

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws