Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fajah Lourens krijgt de wind van voren na opmerking over Donald Trump

Volgens de fitnessgoeroe zorgt Trump – in tegenstelling tot Obama – voor vrede.

Fajah Lourens

Actrice en fitnessgoeroe Fajah Lourens schoof donderdagavond aan bij Op1 om het te hebben over de invloed van vitamine D op corona. Ook deed ze een duit in het zakje in de discussie over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dat had ze volgens de kijkers beter niet kunnen doen.

Alles overhoop

Ook journalist en Amerika-liefhebber Rick Nieman zat aan tafel bij Op1. Als het aan hem ligt, hoeft Donald Trump begin november niet opnieuw worden gekozen als president van de United States. "We hebben vier jaar lang kunnen zien hoe hij alles overhoop heeft gegooid", zegt hij.

"En dat heeft zeker een functie gehad, maar misschien moeten we nu weer iemand vragen die competent is, of in staat is om competente mensen om zich heen te verzamelen."

Vrede

Fajah sluit zich niet helemaal aan bij de Amerika-kenner. De fitnessgoeroe geeft vervolgens haar mening over Trump. "Hij heeft in ieder geval geen oorlog gevoerd. De goede dingen die hij heeft gedaan worden niet benoemd. Obama had natuurlijk een heel goed imago, maar die heeft wel acht jaar lang oorlog gevoerd. Dat heeft Donald Trump niet gedaan, die veroorzaakt zelfs vrede."

Kritiek

Kijkers zijn niet erg impressed door het optreden van de brunette. "Volgens Fajah Lourens is Trump geen oorlog begonnen. Nee, hij voert er een tegen zijn eigen volk", tweet iemand. Daarnaast is de fitnessgoeroe volgens veel kijkers nou niet bepaald de ideale persoon om als expert te praten over voedingssupplementen. "Ze praat door iedereen heen en denkt het allemaal wel even beter te weten dan de wetenschappers", klinkt het op Twitter.

Toch zijn er ook kijkers die hebben genoten van Fajah. "Prachtig! Bij #Op1 krijgt Rick Nieman weerwoord van verschillende mensen aan tafel die het terecht opnemen voor #trump. Rick weet niet wat hem overkomt!", klinkt een ander Twitter-bericht.

Misschien ook voor jou:
Fajah Lourens over corona-symptomen: 'Iedereen in mijn familie is weer gezond'
Showbizz
  • Brunopress