Hoe leuk: Fajah Lourens krijgt een realityserie

In Fitness Diaries is te zien dat ook Fajah weleens struggelt met een fitte levensstijl. 
Hoe leuk: Fajah Lourens krijgt een eigen serie

In de nieuwe serie Fitness Diaries geeft Fajah Lourens zich volledig bloot. Zij en drie andere fitgirls laten zien hoe hun leven, dat draait om sporten en healthy choices maken, eruitziet. Naast alle ups worden we in de serie ook meegenomen in alle downs van de ladies.

Hard werken

“In Fitness Diaries laat ik zien hoe mijn dagelijks leven eruitziet en waar ik zelf hard voor train”, vertelt Fajah. Momenteel traint ze hard om zich voor te bereiden op haar covershoot voor JFK in het najaar. “Ik heb een heel fijn leven, maar ik deel graag de ongefilterde versie van mijn leven om te laten zien dat ook ik hard moet werken om mijn doelen te bereiken.”

Dagboek

Naast Fajah Lourens volgt de serie ook het leven van Roos Forman (26), Lindsey van der Hoeven (27) en Evelien van der Pelt (31). In Fitness Diaries delen ze hun gezonde levensstijl en hun strakke fitness regime. En ze filmen dit allemaal zelf, zonder filter, zoals een real dagboek betaamt.

De vier showen dat een fitgirl bestaan hard werken is. Een eigen fitnessbedrijf runt zichzelf immers niet, en elke dag bezig zijn met bodybuilding, spiritualiteit en body positivity eist soms z’n tol. Zo kan het wereldje er vanbuiten glamorous uitzien, maar is het soms ook eenzaam. Vanuit diezelfde wereld geven de vier een integer en bijzonder kijkje in hun echte levens.

Over het hebben van die killerbody zegt Fajah dan ook: “Wees tevreden met wie je bent en vergelijk jezelf niet met anderen, want alleen vanuit tevredenheid kun je veranderen.” Hear, hear!

Fitness Diaries is exclusief te zien op Dplay vanaf vrijdag 23 oktober. Tot en met vrijdag 5 maart is er wekelijks een nieuwe aflevering beschikbaar.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f76021a750da', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });