Het kapsel van déze Friends-actrice is terug van weggeweest

Deze nonchalante look van de actrice maakt dit seizoen een comeback.

Rachel Green uit Friends is ook 25 jaar na dato nog een bron van mode-inspiratie. Een van haar eenvoudige, maar stijlvolle haircuts maakt opnieuw zijn opmars.

Iconische kapsels

Eén van de iconische kapsels van Jennifer Annistons personage werd als ‘The Rachel’ gedoopt: schouderlengte, lange laagjes en veel volume. Vanaf seizoen 3 krijgt Rachel een wat subtielere look aangemeten, en dit is hét kapsel waar we nu massaal voor vallen. Een scheiding net naast het midden van je kruin en soepel vallende haarpunten die een klein beetje opkrullen is all you need.

Het schijnt dat menig influencer zich dit jaar laat inspireren door Rachel en dat ook kapsel-kameleon Kylie Jenner al lange tijd fan is.

De look

Het kapsel lijkt op het eerste gezicht lekker nonchalant, maar toch gaat er de nodige haarverzorging schuil achter deze nineties look. De föhn op lokken zetten kan helpen om volume te creëren en je haar goed te laten vallen. Zorg er dan wel voor dat je een hittebeschermende spray gebruikt, en breng na afloop voedende haarolie aan om de puntjes in topconditie te houden.

Ga je voor de extra mile, dan kun je het kapsel met highlights nog meer dimensie geven. There you go: een nieuw kapsel zónder dat de schaar erin hoeft. Bedankt, Rachel!

Bron: Grazia.fr | Beeld: Friends

Laatste nieuws