Famke Louise reageert op breuk met Trè Samuels

De zangeres lijkt geen liefdesverdriet te hebben: "Next!"

Lees ook

Gisteren werd bekend dat de liefde tussen Famke Louise en rapper Trè Samuels al na een paar maanden bekoeld is. In RTL Boulevard reageert de zangeres op de break-up.

Bron

De bron, die erg close is met Famke, beweerde gisteren dat de Australische rapper het had uitgemaakt. De carrière van Famke is de laatste tijd sky high gegaan, iets waar de rapper niet heel goed tegen zou kunnen. Hij zou het volgens de bron als 'vermoeiend' hebben ervaren. Ook vond hij de aandacht, again volgens de bron, 'erg intens'.

Toch blijkt hier niets van waar, zegt Famke herself. Daarnaast deelt ze ook een steek uit naar de 'anonieme' bron: “Diegene weet heel goed dat ze uit mijn naam dit niet had mogen doen.”

Management

Famke vertelt dat zij en Trè samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. Dat had niet zozeer iets te maken met de rapper, maar met zijn management. Volgens de zangeres ging het mis nadat dit management de leiding over haar probeerde te nemen toen zij brak met haar voormalig management SPEC en meedeed aan de #Ikdoenietmeermee-actie.

“Dit is onder andere de reden dat mijn relatie niet werkte en wij samen hebben er een punt achter gezet gisteren (…) Ik ben erg opgelucht dat ik het achter mij kan laten”, aldus de brunette.

Het management van haar ex ontkent dit echter en zegt geen misbruik te hebben gemaakt van de situatie rondom Famke. Ze vinden het erg jammer dat zij zo reageert en melden dat ze altijd het beste met haar voor hebben gehad.

Een van de betere relaties

Inmiddels volgen de twee elkaar niet meer op Instagram en zijn de foto's van de voormalige lovebirds verdwenen.

Een aantal maanden geleden sprak Famke nog vol lof over haar toenmalige lover. “Het zit allemaal zo goed en hij is lief en zo. Ik denk dat dit eerlijk gezegd misschien wel een van de betere relaties is die ik ooit heb gehad.”

Erom rouwen doet ze niet, zo lijkt het op Instagram. In haar stories deelt ze enkele berichten rondom de breuk met #NEXT! Nou, op naar de volgende dan maar.

Dit bericht bekijken op Instagram

GEEN FOUNDATION MEER OP DEZE OGEN @jemimah.makeup

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook