Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise over nieuwe liefde: 'Als we dan nog samen zijn, ga ik misschien wel met hem mee'

Love is in the air! Deze week maakte Famke Louise haar relatie Instagram official. Wie de gelukkige is? Het Australische model en rapper Tre Samuels. Dat het dik aan is tussen de twee blijkt wel uit de reactie van Famke: “Het zit allemaal zo goed.”

Famke Louise

Insta-official

Afgelopen maandagavond plaatste Famke Louise – na heel wat geheimzinnige Instagram Stories – eindelijk een foto van haar nieuwe lover op Instagram. Aan RTL Boulevard legt Famke uit hoe de liefde tussen het koppel is ontstaan. “We hebben elkaar eerst twee maanden gesproken via de telefoon”, laat Famke weten. “Toen hebben we elkaar voor het eerst gezien in Nederland en dat klikte gewoon goed.”

Lange afstandsrelatie

Dat Famke en Trè Samuels een lange afstandsrelatie tegemoetgaan lijkt bijna vanzelfsprekend. De handsome rapper komt namelijk uit Australië. Maar of het echt nodig is? “Hij heeft sowieso niet op de planning staan om weg te gaan uit Amsterdam. Op het moment dat het zover is en we zijn nog steeds samen, dan ga ik misschien wel met hem mee."

Twijfels over de relatie heeft Famke totaal niet. “Het zit allemaal zo goed en hij is lief en zo. Ik denk dat dit eerlijk gezegd misschien wel een van de betere relaties is die ik ooit heb gehad.” Aahh!

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Misschien ook voor jou:
Volgers Famke Louise in de ban van pikante foto
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BSR, Instagram