Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Katja Schuurman openhartig over bevalling

De actrice doet in een Q&A op Instagram een boekje open over haar bevalling.

Katja Schuurman

Katja Schuurman beviel in augustus van haar tweede dochtertje Coco. De presentatrice zweeft sindsdien met haar man Freek van Noortwijk op een roze wolk. Katja’s bevalling ging daarentegen niet over rozen. In een Q&A op Instagram vertelt de actrice openhartig over haar bevalling.

Tweede kindje

Hoewel Katja in 2010 dochter Sammie op de wereld had gezet, wist ze naar eigen zeggen niet meer zo goed wat haar tijdens de bevalling te wachten stond. “Ik was vergeten hoe het was”, begint de presentatrice. “Ik wist wel dat het pittig was, maar ik merkte dat ik zenuwachtig was. Zonder in alle details te treden.”

“Het is in vijf uur gebeurd. Supersnel. Wat dat wel betekende is dat de weeën superintens waren. Ik hing echt aan het bed.”

Energie

Inmiddels heeft Katja haar energie weer een beetje terug. Toch duurt het nog wel even voor Katja weer aan het werk gaat. “Werken doe ik niet zo heel veel, dus ik ben vooral heel veel aan het knuffelen met mijn pasgeboren baby. In januari komt er een film aan. Dus dat is wel heel leuk.”

Ook doet Katja uit de doeken hoe zij en haar gezin de naam van Coco hebben bedacht. “We zaten in de auto met z’n drietjes, toen ik nog zwanger was. We wisten dat het een meisje zou worden. Toen kwam Sammie met wat tekenfilm-namen en de film Coco vind ik een supermooie film.” Aha.

Misschien ook voor jou:
Zien: Katja Schuurman deelt prachtige babyfoto
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram