Katja Schuurman openhartig over donkere tijd tijdens zwangerschap

Trotse tante Birgit Schuurman deelt foto van pasgeboren nichtje

Wat is het dochtertje van Katja Schuurman prachtig!
Birgit en Katja Schuurman

Katja Schuurman is eergisteren bevallen van haar tweede dochtertje: Coco Loulou. Trotse tante Birgit Schuurman deelt nu een lieve foto samen met haar pasgeboren nichtje op Instagram.

Foto

De zus van Katja deelt een lieve foto op Instagram waarop ze samen met haar nieuwe nichtje Coco Loulou staat. "Mijn lieve nichtje Coco is er... ze is prachtig, net als haar mama! En papa...;)", schrijft ze in de caption. De proud auntie plaatst ook meteen een foto waarop Katja samen met haar newborn dochtertje staat.

Naam

De originele naam van het dochtertje van Katja en haar grote liefde Freek van Noortwijk was stiekem al verklapt in een eerdere Instagram post. Een aantal weken geleden deelde Katja namelijk een foto, waarop te zien is dat ze samen met Freek in de babykamer staat.

Je moet even goed kijken, maar dan zie je links naast de vleugel van de ooievaar de naam 'Coco' geschreven met roze letters. Cute! Het is in ieder geval een prachtige naam!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f704aca30e01', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });