Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Abbey Hoes openhartig over foute mannen

Ook vertelt Abbey waarom zij haar liefdesleven liever geheimhoudt.

Abbey Hoes

Als het aan Abbey Hoes ligt, hoeft haar liefdesleven niet met iedereen gedeeld te worden. In de nieuwste Grazia vertelt de actrice waarom zij haar privéleven liever geheimhoudt én doet ze een boekje open over de periode waarin ze haar fair share aan domme beslissingen maakte.

Foute mannen

Abbey brengt in oktober haar debuutalbum Red Wine & Cigarettes uit. Naar eigen zeggen had Abbey nooit het plan om een album te maken. "Ik schreef gewoon liedjes voor mezelf", begint ze. "We zouden één liedje opnemen, maar ineens was het een album."

Eén van de nummers op het album, A Girl with a Bad Taste, gaat over de getrouwde man, de man met een vriendin, de leugenaar. Naar eigen zeggen heeft de zangeres haar portie foute mannen wel gehad.

"Het is niet zo dat ik alleen maar foute mannen tegenkom, maar ik heb zeker mijn fair share aan domme beslissingen gehad."

Privéleven

Of Abbey op dit moment een relatie heeft? Daar praat de actrice liever niet over. "Ik heb gemerkt dat als je over je privéleven vertelt, dingen vaak uit zijn verband worden getrokken. En ik voel me er eerlijk gezegd ook fijner bij als ik het niet aan de grote klok hang", geeft Abbey aan.

"Ik kreeg vaak privéberichten als: 'Joh, ik las dit en dat over jou...', en dan gaven mensen hun mening. Terwijl het me helemaal niets kan schelen wat iemand in Limburg van mijn liefdesleven vindt. Vandaar mijn besluit om er niks meer over te zeggen. Nederland hoort het vanzelf wel als ik trouw of zwanger ben, of niet."

Benieuwd naar het hele interview met Abbey Hoes? Je leest het in de nieuwste Grazia. Vanaf vandaag in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Abbey Hoes over body positivity: 'Laten we gewoon de realiteit plaatsen'
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • BrunoPress