Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Mert laat zich uit over korte fling tussen Joan en Milan

De Islander kan er naar eigen zeggen wel om lachen.

Mert Joan Milan

Terwijl de mannen vertoefden op Casa Amor, ontstond er tussen Joan en Milan een korte fling. Ondanks dat dit niet van lange duur was, liet Milan onlangs weten dat hij deze situatie als een onafgewerkte zaak ziet. Aan Grazia laat Mert weten hoe hij hierover denkt.

Unfinished businnes

"Ik ga Joan sowieso nog een berichtje sturen. Joan en ik hadden een uitzonderlijke klik. Als je iemand leuk vindt die je maar twee dagen kent, zegt dat wel iets", liet Milan onlangs tijdens een aflevering van Love Island Aftersun weten.

Echter, Joan en Mert verlieten samen dolgelukkig de villa én wonnen het Love Island-avontuur. Aan Grazia laat Mert dan ook weten dat hij zich geen zorgen maakt over de opmerkingen van Milan. Sterker nog, hij kan er wel om lachen.

Grappig

Wat de Islander ervan zou vinden als Milan een berichtje aan zijn 'Jonna' zou sturen? "Iedereen heeft gezien wat er met Joan is gebeurd en hoe zij over hem denkt. Dus ik zou dat eigenlijk wel heel grappig vinden", lacht Mert.

Het is wel duidelijk dat de Islander zich absoluut geen zorgen maakt. Volgens Mert komt dit mede door alle positieve berichten die hij op social media heeft ontvangen.

“Als ik heel eerlijk moet zijn, heb ik geen een negatieve reactie gelezen en gekregen. Het is allemaal heel veel, maar allemaal zo positief. Dat vind ik echt leuk om te zien. Ik wil daarom iedereen vanuit mijn hart één voor één bedanken.”

Misschien ook voor jou:
Love Islands Remco doet boekje open over haatreacties: 'Dat doet me echt pijn'
Showbizz
  • Grazia
  • RTL