Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

This is where the magic happens: MTV Cribs keert terug!

Caitlyn Jenner is een van de celebs die een tour geeft door haar huis.

Caitlyn Jenner MTV Cribs

MTV Cribs verscheen twintig (!) jaar geleden voor het eerst op de buis. Inmiddels is het programma al jaren niet meer op tv, maar daar komt soon verandering in! MTV Cribs keert namelijk terug.

Bekende gasten

Altijd al benieuwd geweest hoe Caitlyn Jenner woont? Dan hebben we goed nieuws voor je. De realityster is een van de celebs die voor MTV Cribs een tour geeft door haar jaloersmakende stulpje.

Andere celebrities die thuis een rondleiding geven zijn Glee-acteur Kevin McHale en YouTuber Jojo Siwa. Wiens huizen binnenkort nog meer in MTV Cribs te bewonderen zijn, is nog onbekend.

Reboot

Tegenwoordig worden er reboots of remakes van tig series gemaakt. Denk aan Charmed, Dynasty, Gilmore Girls en Prison Break. MTV vindt een reboot van MTV Cribs dan ook passen in de huidige tijd. Helemaal met het oog op de pandemie.

“Nu we dit jaar veel meer thuis doorbrengen is onze fascinatie gegroeid voor waar en hoe anderen leven”, zegt Graig Orr, vicepresident Original Content en Youth and Entertainment van ViacomCBS Networks International hierover volgens het AD.

Ben je nu al benieuwd naar de rondleidingen? Luckily hoef je niet lang te wachten. De nieuwe afleveringen zijn al vanaf 26 oktober te zien. Yaaaasss!

Misschien ook voor jou:
Kim Kardashian doet een boekje open over nieuwste seizoen KUWTK
Lifestyle
  • AD
  • BrunoPress