Dít is wanneer het derde seizoen van You op Netflix verschijnt

Prison Break-acteur bevestigt: een zesde seizoen is in de maak!

Jaaa, eindelijk krijgen de fans een nieuw seizoen voorgeschoteld!
prison break

Drie jaar nadat het laatste seizoen op tv verscheen, maakt de cast van Prison Break zich op voor een zesde seizoen. Zo heeft acteur Dominic Purcell, die in de gevangenisserie Lincoln Burrows speelt, laten weten op social media.

Geruchtenmolen op volle toeren

Al sinds het laatste seizoen, dat overigens pas acht jaar na het vierde seizoen een feit was, op tv verscheen, waren er al geruchten dat er een zesde seizoen zou komen.

Vertraging?

De bevestiging bleef echter lange tijd uit. Tot nu. Hoewel scriptschrijver Paul Scheuring en tv-zender Fox destijds nog riepen dat het om slechts een seizoen ging, deed de serie het op Netflix echter zo goed, dat er volgens Dominic nu toch een zesde seizoen aan gaat komen.

Wanneer we dit seizoen kunnen verwachten blijft echter nog een verrassing. Door het coronavirus lopen veel films en series fikse vertraging op, waardoor de kans groot is dat we ook voor het zesde seizoen van Prison Break nog even geduld moeten hebben.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9017ef91ff9', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });