Caitlyn Jenner slaat van zich af na ’transgendergrap’

De realityster kon de 'grap' niet waarderen en bijt van zich af.

Joe Rogan sprak onlangs uitgebreid over de Kardashians in zijn podcast The Joe Roe Experience. Een opmerking van de presentator schoot bij Caitlyn echter compleet in het verkeerde keelgat.

Opmerking

Rogan zei in zijn podcast dat Caitlyn haar transitie vast had ondergaan, 'omdat ze jarenlang met al die wijven heeft samengewoond'. Hiermee doelt de stand-upcomedian op het huwelijk met Kris Jenner waarmee zij samenwoonden met (stief)dochters Kim, Kourtney, Khloé, Kylie en Kendall.

Reactie

Maar dit was nog niet alles, want Joe betrok de situatie daarna op zichzelf. “Ik heb zelf drie dochters en een vrouw. Dus ik snap hoe het is om omringd te zijn door vrouwen. Misschien is Caitlyn altijd al een vrouw geweest die geboren is in het verkeerde lijf. Maar ik denk ook dat als je maar lang genoeg met dit soort bitches onder een dak woont, je dan net zo wordt als zij”, aldus de presentator.

Caitlyn reageerde fel in een inmiddels verwijderde Instagram-post. Ze kwam op voor haar familie en verweet Rogan dat hij op deze manier flinke schade toebrengt aan de transgendergemeenschap.

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws