Feline doet boekje open over ‘geheime relatie’

Feline zou buiten de villa al een relatie hebben...

Onlangs deden geruchten de ronde dat Remco niet de enige Islander was met een geheime liefde. Zo zou ook Feline al een vriend hebben in Nederland. In Love Check-Up reageert de Islander op deze geruchten.

Screenshots

Afgelopen weekend gingen screenshots op social media rond waaruit zou blijken dat Feline al een vriend heeft. Rijk Hofman vraagt dan ook of de geruchten waar zijn.

“Dit is totaal niet waar”, begint Feline. “Ik ben honderd procent single de villa ingekomen. Tuurlijk heb ik hiervoor gedatet en gescharreld.”

Rijk vervolgt dat Feline een fling zou hebben gehad met Aelvin. “Ja, met hem heb ik inderdaad gedatet. En we zijn uit eten geweest. En – sorry Giuliano – ik heb daar ook weleens geslapen. Dat was het ook. Er is niks uitgesproken over een relatie of over gevoelens”, verklaart Feline.

Toekomst

Feline en Giuliano wisten de derde plek te bemachtigen in de Love Island-finale. Nu hun normale leven binnenkort weer van start gaat, hebben de twee het ook al even over de toekomst gehad.

“We hebben al besproken hoe we dat allemaal samen gaan doen met onder andere werk, want we zijn allebei heel druk. Ik ben heel benieuwd naar Giuliano’s leven buiten de villa”, deelt Feline.

Bron: Love Check-Up | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws