Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Feline in tranen: ‘Het is heel eng om aan iemand te vertellen’

De powervrouw wordt emotioneel tijdens de baby-challenge.

Feline

De Love Island-koppels moesten onlangs geloven aan de heuse baby-challenge. Hoewel dit vaak voor veel lol zorgt bij de Islanders, gold voor Feline het tegenovergestelde. De ijzersterke Feline werd er namelijk pijnlijk aan herinnerd dat ze geen kinderen kan krijgen.

Kinderwens

Tijdens de baby-challenge moeten Giuliano en Feline als koppel voor hun kindje zorgen. Giuliano grijpt dan ook meteen de gelegenheid aan om te vragen wanneer Feline kinderen wil.

“Ik sta daar denk ik een beetje anders in met mijn diabetes. Een kindje krijgen is lastig voor mij.” De Islander vervolgt dat haar arts haar in december vertelde dat ze tachtig procent kans heeft op een miskraam als ze zwanger zou zijn. En dat er een kans bestaat dat haar kindje met een afwijking geboren wordt.

“Stel dat ik zwanger zou zijn en het gaat fout met mijn diabetes, dan kan mijn kindje blind worden, kunnen zijn ledematen niet volgroeien of kan het een aandoening krijgen. Ook zou ik kunnen overlijden tijdens de bevalling. Het is niet slim om een kindje te maken. Dat vond ik heel moeilijk, nog steeds”, vertelt Feline openhartig aan Giuliano.

Verdriet

“Ik weet dat ik jou geen kindje kan geven. Lastig, helemaal omdat ik het heel graag wil.” Feline vervolgt in tranen dat dit haar veel verdriet doet.

“Het simpelste vanuit de natuur gaat mij niet lukken voor iemand. Het is heel eng om dat aan iemand te vertellen. Ik wil dat degene met wie ik date of met wie ik iets opbouw dit weet, om keuzes te maken. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt. Je voelt je mislukt.”

Giuliano steekt Feline dan ook meteen een hart onder de riem. “Babe, luister. Voor alles heb je oplossingen. Zo sta ik ook echt in het leven. Het komt allemaal goed, schat.” Lief!

Misschien ook voor jou:
Wow: Love Islands Eilish onherkenbaar op oude foto
Showbizz
  • RTL, Instagram