Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Boze Imen tegen Remco: ‘Ik snap dat je alles nu probeert recht te praten’

Imen is het niet eens met een paar uitspraken van Remco.

Imen en Remco

Het nieuws dat Remco buiten de Love Island-villa een vriendin heeft, sloeg in als een bom. In Love Island Check-up blikt Remco samen met Imen terug op hun avontuur. Remco deelt dat Imen al wist dat hij een vriendin heeft, maar die uitspraak schiet bij Imen in het verkeerde keelgat.

Love Check-up

Love Island draait om het vinden van ware liefde. Toen bleek dat Remco zijn hart al had verloren aan iemand in Nederland, moesten hij samen met Imen direct de villa verlaten. Presentator Rijk Hofman vraagt zich dan ook af waarom hij niet direct eerlijk was tegen Imen, omdat ze overduidelijk gevoelens voor hem kreeg.

“Ik heb tegen haar gezegd: ‘Oké, moet je luisteren, als we hiermee doorgaan, ga ik je hart breken.’ Dit is alleen voor in de villa”, vertelt Remco.

Iets wat volgens Imen toch anders lag. Volgens Imen zei Remco dat hij een glazen hart in zijn hand had, maar begreep ze niet goed wat hij daarmee bedoelde. “Ik dacht dat je bang was om je gevoelens naar mij te uiten. Ik wist niet dat je bedoelde dat je iemand in Nederland hebt die je leuk vindt. Dat je daarmee bedoelde: 'Ik ga je hart breken'.”

“Daar begon de grootste misvatting”, gaat Remco verder.

Misverstand

Volgens Remco zou hij een week later opnieuw hebben gezegd dat hun romance alleen voor in de villa was. Iets wat Imen zich anders herinnert. “Ik weet niet wat je aan het zeggen bent”, stamelt Imen. “Ik weet sinds vorige week vrijdag dat jij verliefd bent op iemand anders."

Rijk concludeert dat Imen wist dat Remco verliefd was op een ander op het moment dat Koen en Naomi de villa moesten verlaten. “Ik heb tijdens de eliminatie van Koen en Naomi aan Imen gevraagd: ‘Zullen we gaan?’ Waarop Imen antwoordde: ‘Nee’”, verklaart Remco.

“Dit is totaal niet waar”, zegt Imen. “Ik snap dat jij nu alles probeert recht te praten. Dat snap ik. Ik wil je echt heel graag helpen. Maar je moet wel gewoon de waarheid spreken”, zegt Imen.

Imen vervolgt dat ze eraan heeft gedacht om de villa te verlaten. Toch koos ze ervoor om bij Remco in de villa te blijven, omdat ze verliefd op hem is. “Ik was wel gewoon voor de liefde gekomen en ik genoot van elk moment dat we samen waren. Het was misschien naïef, maar ik wilde gewoon nog met hem daar zijn. Ik wist dat als ik thuis zou komen ik hem niet meer zou zien.”

Bekijk de hele aflevering van Love Check-up *HIER*.

Misschien ook voor jou:
Love Islands Remco reageert op heftige exit
Showbizz
  • RTL
  • RTL